Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/maroons

Marketing

Pet razloga zašto te volim

Užasavam se od činjenice da je moj dugoočekivani najnoviji ekstrakerful drajendblič olvedertaft post posvećen - Big Brotheru. Znam, sad slijedi javno odricanje i poricanje da ste me ikad znali, jer Maroons fakat nije jedan od onih buljatora u telku (mada priznajem da jednom bijah, do trenutka kad mi je jedan nadrilječnik dijagnosticirao slabljenje vida, na kraju se ispostavilo da je riječ o genetskom poremećaju - naravno, zašto bi stalo na daltonizmu i dvije lijeve noge, udri genetiko na Maroonsa - sad više nema za mene nade ni kod Grissoma ni drugih čačkatora trupala).

Dakle, Big Brother...iako stalno govorim kako je emisija galaktički gledano neviđeno glupa, nešto me uvijek nagoni da oko 8, nakon sporta na prvom mahinalno pritisnem tipku 3, pa čak i VOL+. Postavim si pitanje što me to tako privlači? Zašto uvijek u te ure doživim osijećaj jednak osijećaju gladi, žudnje, po dubrovački gulozece? Da vidimo što smo izmozgali...

Razlog 1: Tanjine provaljotine - majko mila, ta cura doslovno živi po Orwellovoj krilatici "Neznanje je moć". OK, još tu moć neviđoh, ali ako dobije milijun, ne znam hoću li se smijat ili plakat (od tuge naravno). Mišelanđelo, Kentučki, Pultizerova nagrada, Aides samo su neki biseri iz cijele niske koje ova srčana Mokošanka (ne zanima me, nije iz Dubrovnika, ne želimo je!) svakodnevno poklanja svehrvatskom gledateljstvu. Da, ima lijepe oči i pušačka usta ali hvala, ne hvala.

Razlog 2: Tomislavove emocionalne eskapade - poznato je da i muškarci plaču, možda čak češće od žena, onako potiho, kad izgubi Jug ili svira Bijelo Dugme. Tomislav je jedan vrlo profinjen momak, istančanog ukusa za feminizirano iako maljavim prsima i ramenima dobiva nešto na muškosti. Ipak mislim da je najvjerojatnije bipsić, dvocjevka, duplenka, kakogod. Jedino je tužno što će ga jednog dana neke primitivne skinjare linčovat i iscipelarit u mračnom uglu nekog haustora. A možda mu se i posreći pa bude redaljka.

Razlog 3: Yameisina domovnica - može li itko onom crnom rudlavom štakorčiću uskratit taj komad papira koji njoj znači život? Mogu ja, hebemu sve po kubanskom spisku. Ne mogu vjerovat da je uspijela proći test za dobivanje državljanstva? Valjda imamo taj test, zar ne? Možda odaje dojam simpatične imigrantice, ali meni je to pomalo ko Danska. Previše je tu rupa u informacijskom sustavu. Tko zna što ta mala skriva? Previše pitanja. A nije ni ona baš po mom ukusu. Nekako je čapljasta, žvalasta, čičkasta...Hasta la victoria siempre!

Razlog 4: Danijelove filozofije - ipak je to Dalmatinac, maslina mu stoji neobrana već stoljećima. A voli leć i filozofirat nemilice. Budući sam djelomično i ja takav, neću ga previše pilat. Po tome se vidi da je moj pritajeni favorit. Kad je već Ana ispala. Iako i Danijel sasvim svoj. Ima i on svojih verbalnih cirkusa i neverbalnih spektakala. Jedini nije upadao u nikakav flert s nijednom osobom u kući, iako sam ja uvijek navijao da povali kubanku. Valjda je čovjek rasist pa mu se ne diže na garbune.

Razlog 5: Antonija, Renata i Boriska - naravno, spominjem voditeljice, jer bez njih petci ne bi bili tako zabavni. Te tri cure se stvarno trude, daju sve od sebe da tekst sa blesimetra pročitaju što zanimljivije i smiješnije. Svi znate kako to zvuči, ne moram vam asocirat. Za Antoniju je bilo bolje da je ostala u Šibeniku i počela zarađivat od pečverka ili kukičanja. Renatica ima odličan sis, ali bila mi je zanimljivija dok je šutala(to sam već negdje doživio, hm). A Boriska mi je najdraža, uvijek me razveseli. Kompleks nižeg rasta liječi dovitljivim i vrckavim dosjetkama tijekom emisije. Dajte, pustite ju unutra, ali s deset bijesnih pasa, pa će biti još zanimljivih epizoda Big Brothera. A tko se uopće više sjeća Nina Pavinčića?

To je dovoljno razloga, para mi se. I previše, rekli bi neki. Votever, sutra navečer Mikudovci organiziraju grupnjak u sveučilišnoj kantini pa dođite, bar uru prije Big Brothera, pa da se malo zabavimo. I naravno...idemo do kraja...

Keep on bloggin'!!!

Post je objavljen 14.12.2006. u 17:39 sati.