Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kokicajepukla

Marketing

Hvala i doviđenja

Evo, želim ti toliko toga izderat se u facu, a nemam danu situaciju pa ti moram ovako pisati.
Mrzim te. Trenutačno te stvarno mrzim.
Zbog laganja u oči, zbog sebičnosti, zbog kukavičluka, zbog svega što jesi.
Prvo.
Zar mi nisi mogao iskreno reci da voliš Nju više od mene? Zar nisi mogao biti tako hrabar? Nego mi sereš o tome kako mene voliš a s njom želiš probati jer za nju nemaš osjećaja...jel ti kužiš koje sranje od rečenice je to?! I mislim si, ako se već želiš maknuti od mene, kako kažeš, maknut ćeš se skroz od cura, općenito. Dok ne dođeš k sebi. Nećeš uletit u moju najgoru noćnu moru i ODMAH uletit u vezu s Njom. A ti mi imaš obzira lagati. I srati na veliko. JOOOOOOOOJ koliko bih te sad udarila da si mi tu. Zaboravljaš da ja znam što si ti sve njoj srao dok ste ko fol prekidali i da sad te iste stvari prodaješ meni. Odvratan si. Odvratniji od psećeg proljeva na sred ulice.
Iskreno, ja nemam pojma kako se možeš pogledati u ogledalo. I želim ti, svaki put kad se pogledaš da vidiš ono što ja vidim. Sranje od čovjeka. Govno.
Drugo.
Kažeš da moje prijateljstvo želiš više od bilo koje veze...pa koji kurac onda opet isprobavaš s Njom? Koji kurac????? Jer, da nisi tako postupio, nas dvoje bi dan danas bili prijatelji. Ali, ne, ti si gori od toga. Ti pričaš jedno a radiš drugo. Da nisi odlučio opet uć u vezu s Njom, valjda si svjestan da bi mi bili još uvijek prijatelji. Još uvijek bi mi bio drag. Ovako mi se gadiš. Kažeš da ti je moje prijateljstvo važnije...pa šta nisi mogao žrtvovat onda to što imaš s Njom za moje prijateljstvo?ha? opet sereš i lažeš.
Nemoj misliti da ću te ja ikad drugačije gledati.
I rekla sam da ću te pozdravljati na ulici. Ljepoto, neću ni to. Nisi zaslužio. Nemoj ni ti mene pozdravljati. Molim Boga da te nikad više u svom životu ne sretnem jer ne znam kako bih reagirala. Kažem ti, nemoj se ni truditi pozdravljati me. Ja ne želim znati da ti hodaš istom ulicom kao ja. Ne želim znati da postojiš.
Treće.
Zašto si takav jebeni kukavica?
Zašto nisi mogao biti hrabriji i reći: čuj Kokica, shvatio sam da Nju volim. Zašto to nisi mogao reći pa makar i nije istina? Jer ovo što si mi rekao 10 puta je gore od toga. Ispadaš takav seronja, takav ljigavac, takva gadost od čovjeka da ja ne mogu vjerovati da sam ikad išta imala s tobom. Ne želim se ni prisjećati da smo se ikad seksali. Ne želim se prisjećati tvojih rečenica. Niti tvojih postupaka. Sve je to laž. Ti si jedna ogromna laž. Nadam se da se znaš dobro nositi s tim. Da si se pomirio sa sobom takav kakav jesi. Jer, kad si prekidao s Njom lagao si joj, i sad kad je vrijeme da se razidješ sa mnom lažeš još više. Koliki PAPAK možeš biti, koliki seronja i lažljivac? Najsmješnije na kraju bi bilo da ona shvati da to nije to i prekine...to ti želim...i jos puno stvari....

1. Želim ti da ti seks sa Njom bude najbolji. I da svaki put kad je ljubiš i kad si u njoj vidiš mene.
2. Želim ti da kad se pogledaš u ogledalo, vidiš svaki put ono sto ja vidim kad pomislim na tebe.
3. Želim ti kad god se napušiš, da vidiš ili čuješ mene tu negdje.
4. Isto ti želim i kad se napiješ.
5. Na svakom koncertu na koji odeš želim ti da se sjetiš mene.
6. Kad kuhaš za nekog želim ti da si pomisliš: a kakvo bi ovo bilo Kokici
7. Želim ti da svaki put kad piješ pelinkovac, povračaš
8. Želim ti da te moj glas proganja u snovima
9. Želim ti da jednom osjetiš ovo što ja sad osjećam
10. Želim da i drugi shvate što si i tko si
11. Želim ti da prestanes lagati samom sebi
12. Želim ti da svaki put kad si s Njom, misliš na mene
13. i za kraj želim ti da požališ sve ove svoje postupke i da jednom, makar pred kraj života i makar ne na glas, niti meni, kažeš: Žao mi je...Zajebo sam.

I shvati, ovo sto sam ti napisala, svoje želje, to će se kad tad dogoditi. Vjeruj mi.

Ljepoto, evo tek kad prođeš sve to moći ćeš reći da si čovjek. Onakav kakav bi trebao biti. A ti se zadovolji sad s onim sto jesi. Ja znam da si mi lagao, i to zbog toga da bih ja mislila bolje o tebi. A mislim o tebi najgore što sam sposobna misliti o bilo kome.
Zapamti, kad i ako me sretneš na ulici, ne poznaješ me.
Ja i ti se nikad u životu nismo upoznali. Ti si za mene samo netko u prolazu. Čak ni to.

*sve mu je to receno/poslano u lice, samo da se zna...



Post je objavljen 15.12.2006. u 17:54 sati.