Pregled posta

Adresa bloga: http://blog.dnevnik.hr/reminiscentio

Marketing

Na na na na nasrao se ja....

... na na na na nasrala se ti...
Ma nisi, mada ponekad voliš srati...
Pitate se o kome ja to - pa o svojoj alteregotriperaškoj osobi koja čuči tamo i jebe mačku mater serući komentare po blogovima ljudi koje nikada nije upoznao, a nakon tako i takvih nas(t)ranih komentara vrlo vjerojatno niti neće. I nek bude sretan ako ti kojima je srao ne budu ludi i obrišu mu te komentare, ili još gore - puknu ga na ignore, a on je njih favo(v)ritnuo.
Mislim, taj bedak nema blage veze sa komentiranjem, samo, ako mu ja to velim na njegovom blogu, zbog toga jer mi zna lozinku još me i obriše i gdi sam onda... ili me ne obriše, nego odluči zaboraviti koji user(i se)na_me i (dupli)pass(mater)word koristi za uređivanje ovog bloga i adio Luđak.
E, pa nećemo tako, ako hoće nešto poduzimati, nek' poduzima, a moje je pravo da mu serem zbog toga, pričam okolo kako je glup k'o noć, kako mu postovi po kurca ladne vode (znam da usporedba ide drukčije, ali ovdje je sasvim funkcionalna i ovakva) ne valjaju, kako hoda okolo i prosi da ga se čita, onda ga se pročita, onda sere kak' to kaj piše ništ' ne valja da bi dobil kontra, kao je li, pozitivne komentare i tako dalje...

Da se razumijemo, ovo dalje čitajte kao disklejmer jedne lude osobe koja piše u ime druge lude osobe.

Dakle, sve što je ovdje izneseno ima i nema veze sa nečim što je negdje drugdje (ili nije), izneseno, a ako i ima veze nije namijenjeno biti nekome uvreda, ponižavanje ili tome nešto slično.
To je samo preseravanje.
Srdačno vaši - Luđak Reminiscentio i MadDogSh.

Post je objavljen 13.12.2006. u 19:04 sati.