Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/sadponyguerillagirl

Marketing

*...uzmi sva sanjarenja, sakrij se od starenja...*




oooo da, šaren dan ko diznilend i ja imam 20 godina. danas :D. sad sam kao stara malo,al nisam . jedino nemam više teen u godinama kad na engleskom piše. šteta. jučer kod frenda s faxa malo proslavili njegov i moj ročkas,malo sam si popila,a inače ne pijem baš pa je sve veselo bilo x).ups.hihi.al ljepo ajde.
mama uvjek kaže da sam samo godine skupila,a pameti ne,pa možda je to i točno. bumo vidli.
želim si za rođendan puno smjeha,dobrih prijatelja,ludosti, dječastosti, dobre muzike, ritam u glavi ,puno vaših postova,ostvarenih snova i svega ostalog šta me čini sretnom. ja bi si to.uz zdravlje naravno. a može i dječaka kojeg u ovim zimskim danima ;). eto nadam se da če dragi ispunjivač rođendanskih želja pročitat ovo,pa ko zna..!

inače,neki dan bila na sarajevskim letu štukama,divnooo bilo. i debeli precjednik prije njih (boook osijek,book!),i još bendiča nekih. oduševila se kolko ljudi zna za štuke i sve pjesme su pjevali,dok neki nisu ni čuli za njih. al divni su.
a ramirez propustila nažalost zbog hc koncerta,isto je super bilo. al čula sam da me aljoša pročitao na popisu forumaša hihi ;)!

kupila neki dan cede od djece,od prije par godina. a htjela sam ga imat i odličan je.
i daaa,pročitala sam si *pravi se da ovo nisi vidio* divna knjiga,divna divna!! od prve stranice su me več trnci prolazili,skroz. pročitala ju u jednom danu. sad mama čita i sviđa joj se. frendica mi rekla da me isto prepoznala u nekim stvarima unutra.i svašta. :)

i kavovanje/čajovanje s oblačicom :D! divno! hočem još,ooo daa! i sa svima!brzo brzo!
i ispiti počinju sad pomalo,hm,moram i učit počet...ma budeeeem 8).aha.
a na trgu najljepše miriši tam di je onaj štand sa slatkišima za božič i imaju pržene bademe. podsječa me na djetinjstvo i mogla bi tamo satima stajat i upijat. donosi neke ljepe uspomene,svaki put nove i razveseli me. i dok dobra muzika svira može se plesat. provjereno :).
izgleda da neče bit balaševiča ni ove godine :(.a ja bi koncert.jako jako.fali.

evo samo kratki postič,bit če još koji ove godine ;)!!

p.s. snjeguljici mojoj želim nek joj dugo potraje ta magija...zna ona.



Post je objavljen 12.12.2006. u 22:44 sati.