Pregled posta

Adresa bloga: http://blog.dnevnik.hr/reminiscentio

Marketing

Tako mrtav

-A sada, uživo sa Trga Mrtvih Pisaca, naš reporter Darko Marko... Darko, izvoli
-Hvala Marko. Dok ovo gledate iza mene se odvija neravnopravna borba čitalaca propalog bloga jednog od wannabee blogera pod pseudonimom Luđak Reminiscentio. Uključimo se u prijenos... Dante, izvoli
-Hvala Darko... sada je 17-ta minuta meča. Do sada je nekoliko čitatelja uspjelo nogama smrskati u potpunosti obje noge i ruke ovog iznimno nevještog i posve lošeg blogera. Gledamo sada, jedna se čitateljica zaletjela i uz uzvik koji nije za niti jedan medij nogom zadala ovom mediokritetu snažan udarac u glavu koja je pomalo skakučući lupila u zaštitnu ogradu. Fantastičan stil!
-Hvala Dante, dakle, kao što vidite, i čujete, dok ovaj bloger beživotno krvari iz svih rupa, a i novonastalih pukotina po tijelu, čitatelji vode 10:0. Moram napomenuti kako se partija ove igre igra do 15 bodova, tako da je blogeru ostalo da pretrpi još pet dobrozadanih, originalnih, udaraca. Ekipa posljednje pomasti čeka da ga odvezu, a tu su i jake snage Pogrebnog koje su spremne svojim životima zaštititi pravo pretučenog na dostojan pogreb u obližnjem jarku koji, zaslugom neplaćenih komunalnih naknada nije očišćen od govana već podosta vremena. To bi za sada bilo sve, više u slijedećim vijestima. Marko?
- Hvala Darko. Hvala vam poštovana publiko. Još samo poruka za kraj, relikvije sa posmrtnim ostacima propaliteta bloga neće se, ponavljam, neće se prodavati jer su previše slične pire-krumpiru. Hvala na pažnji. U nastavku pogledajte sport i vrijeme.

Post je objavljen 11.12.2006. u 17:36 sati.