Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/marijana89

Marketing

...................................................

Da li ste primijetili da je vrijeme nešto cega imamo u životu ili malo ili puno. Mislim da nema toga ko se kao mali nije pitao , a kada cu ja jednom narasti i biti velik, jedan period kada smo u želji da vrijeme požurimo postigli suprotan efekt da ono jako sporo prolazi. S druge strane tko od vas nije nikada doživio u nekim lijepim trenutcima života da mu vrijeme tako brzo proleti. Mislim da je baš u takvim trenutcima nastala i ona stara narodna poslovica , sve što je lijepo kratko traje.
Ako razmišljamo o nekim prošlim vremenima koja su iza nas , uglavnom nam se cini da je tako brzo prošlo kao jedan san. Tu smo proživili taj dio života i ostalo je sjecanje. Ostalo je sjecanje na nešto lijepo , na nešto ružno , na nešto nezaboravno. Bez obzira kakvo je to sjecanje za nas i koliko želimo da ga možda i zaboravimo ono ce uvijek biti naš tihi neprimjetni pratilac htjeli mi to ili ne.
Ponekad u nekom davno zaboravljenom kutu našeg srca nadjemo i sjecanja na prvu ljubav. Ne neciju ljubav nego svoju , samo svoju ljubav koju samo možda htjeli zaboraviti , da je potisnemo bar za jedno vrijeme dok bol neprodje. Kada je pustimo da ispliva na površinu onda uvijek primijetimo da je bol još uvijek tu i da vrijeme nelijeci sve rane kao što pricaju i zakljucimo da su nas svi lagali po tom pitanju.
Tada obicno skrenem sjecanja na druge nesigurne korake u životu , poraze i pobjede kojih je svako od nas imao dovoljno a možda i previše a to svako od nas,zna za sebe najbolje.
U toku svoga života sakupimo toliko sjecanja da neki kažu kako covjek koji umire proživi cijeli svoj život u jednoj sekundi. U toj sekundi u kojoj za njega vrijeme stane i nemice se , u toj zadnjoj vjecnoj sekundi.

Može li ljubav umrijeti , može li sjecanje nestati , mozemo li nesanjati. Sve su to pitanja na koje je teško dati odgovor a kad malo razmislim možda je i bolje neznati odgovor na sva naša pitanja. Vjerujte da je u životu uvijek više pitanja nego odgovora……………
……………negdje me cekaju moji snovi , moji ili tudji , to neznam ali cekaju me znam…………………°

kisach & poooooooooooooooooz°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°waverolleyeswave

Post je objavljen 10.12.2006. u 15:29 sati.