Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/ljelja

Marketing

Mirisi, blato i timijan, brdski

Vrlo volim krimiće. One u kojima do zadnjeg ili skoro do zadnjeg ne možeš otkriti tko koga, jel sad ili prije. smokin Pa su mi tako omilile i forenzičke serije. Zaista samo prva, majka svih ostalih spinova, vrijedi. I nešto malo Miami, kad više gledam arhitekturu i folklor mjesta, nego što pratim crvenokosog.
Što sam htjela reć, ah da, taman se sjednem da ću pogledati a oni zapale reklame. Deterđent sad miriše kao omekšivač, 2 u 1. Omekšivač osvježava mirisom kao lotos. Pa oblačići obavijaju miomirisom dom. Pa ona seksistička vješalica, ruglo ljudske mašte, al pali jer miriše... nut Sve takve reklame, naputci, ohrabrenja, navođenja, preporuke, in/out opaski ... ima li još koja riječ da sam zaboravila? Insomma nitko više ne smije mirisati po sebi nego samo po mirisima naughty i to samo onima koje preporuča manekenka 1, manekenka 2, glumica s Oscarom i glumica bez Oscara, glumac koji govori engleski s latino naglaskom ... rofl
E da, Jja kiss je kriva za sve, jer je svojim Prvim mirisom i svojom Smrdljivkom iz vlaka zapalila vatromet u mojoj glavi.
Što nas je spopalo kao vrstu? Nitko više ne podnosi ni miris vlastita tijela a kamo li miris neke druge osobe. Ne govorim o smradu, većem ili manjem, to odavno nije opcija. Od kada su otkrivena svojstva sapunike u prapovijesti. mouthwash U pećini!!! I drijenkov štapić kao četkica za zube! mouthwash Doduše vele da su se naši djelomični preci, Iliri, kupali jednom godišnje, kad su hodeći za stokom prelazili rijeku. Potoci i vododerine su preplitki da bi se to moglo okarakterizirati kupanjem! smijeh Odonda se stanje popravilo. Pa su Rimljani izmislili i doveli do savršenstva terme, wellnes centre antičke civilizacije cerek. Pa su ih Zapadnjaci zatvorili. Pod motom da čisto tijelo zagađuje duh nut! Onda su Zapadnjaci, tumarajući istokom, načuli, a neki i oprobali, za wellnese bajnog Istoka! One iste rimske terme sada obložene plavom majolikomcool. Ispunjene mirisima eteričnih ulja. I Šeherazada je naveliko imala svoje prste u tome cerek! Ali mi smo Zapadnjaci temeljiti. Znamo bolje od svih kako se to radi! Toliko čak, da je svaki dom dobio vlastite terme wink! Na wc sa ispiranjem trebalo je čekati nekoliko tisuća godina ali se isplatilo wink. Tu nam nije uspjelo preuzti tradiciju Istoka. Mohenjo Daro je predaleko i predavno.

Svaki se dan najmanje jednom temeljito operemo i isperemo. mouthwash Do guljenja kože. I dlaka. nut Osim onih na glavi. Prvo slijedi kemijski otrov za sprečavanje vonja pod pazuhom. Nakon toga obvezatni oblog od namirisane mašćobe! Da popravimo štetu koju smo sami nanijeli vlastitoj koži. rofl I uklonimo svaki, pa i najmanji trag vlastitog mirisa. naughty Blože sačuvaj da netko nanjuši moje feromone! Jedinim šmrkom me razotkrije burninmad!
Feromoni su, isto kao i otisci prsta, jedinstveni mirisni otisci svake pojedine osobe. Ima ih više vrsta no ovdje se spominju oni zaduženi za opstanak vrste! Ili da budem uljuđena, zaduženi za ljubav cerek! Gle čuda nalaze se u znoju i ... i ostalim otpadnim vodama eek. Reklamiraju naš zdrav genetski kod, poželjne nasljedne osobine, čak i dostupnost feromonski odgovarajuće žen(s)ke/mu(žjaka)škarca. cerekNaklonosti između dvoje bude se s prvim, feromonskim, mirisima cerek. Ako nismo obrijani, namazani, premazani i naliveni umjetnim mirisima. A jesmo. I dajemo lažne signale!rofl

smokin Evo znanstveno dokazanog primjera: na osnovi feromonskih mirisa žene biraju dominantnog muškarca za oca potomstva, ali na temelju tih istih feromonona za hranjenje i odgajanje potomstva biraju "papučare". Oni su bolji roditelji!smokin

Naša vrsta radi na kemijski čip rolleyes! Možemo se podijeliti na mirisne tabore. Uniformirana vojska istomirisnika rofl!
Taborska grupacija jednakomirisnica rofl. Brrr koja oflaktorna zbrka. Ne znaš s kime govoriš, kome se udvaraš. Jesi li maloprije baš njoj rekao isto, pa se sad ponavljaš blablablablablabla, ili si joj prešutio nešto misleći da si joj već rekao, pa da se ne ponavljaš zalivenzalivenzaliven.
Ti bokca svi signali pobrkani. I svatko, ama baš svatko, dobije pogrešnog sumirisnika, ha! headbang


Post je objavljen 10.12.2006. u 06:53 sati.