Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/chiica

Marketing

iznad moje lige....

stojimo frendica i ja... i gledamo ljude kako plesu. i komentiramo pomalo... i sad kazem ja, ajd idemo pitat veceras nekog novog za ples. i kaze ona pa ajd... i pokazem ja na jednog lika s kojim bi plesala... i tako, bla, bla, kaze mi ona da previsoko ciljam.

navelo me to na malo razmisljanja.

sta bi to trebalo znaciti to previsoko ciljanje...???? jesam li propustila nesto? otkad postoji pravilo da samo dobri plesaci smiju pitati dobre plesace za ples? jesmo li se podjelili na kaste? i postavili stroga pravila o nemjesanju?

nije fer. nimalo.

nemojte me krivo shvatiti. nije ovo prigovor mojoj frendici. i ja znam tako razmisljati. ok, njoj ne bi nikad rekla da je netko njoj iznad njene lige, zato sto mislim da se moze nositi sa svakim plesacem na podiju, ali kad bi bilo rijec o nekome drugome... prizanjem da bi to mozda pomislila.

a ne zelim to misliti.

naravno, ne pase svako svakome ne podiju. mozda nam ne odgovara njegov nacin plesa. mozda je previse njezan. previse grub. mozda forsira previse figura za nas ukus. mozda ne prati onako kako bi zelio. mozda je previse energicna. mozda je nemastovit. mozda nam se jednostavno ne svidja.

to je ok. ali...

ona nije jos dovoljno vjezbala da bi me mogla pratiti. on nezna jos dovoljno kvalitetno voditi, i opseg figura mu je definitivno preuzak... ona ne plese 7 godina kao i ja. on nije imao privatne sate. ona nije u mamberosima...

oh, give me a break.

sad... ne mislim ja nista lose o tom profi liku kojeg sam htjela pitati za ples (na kraju nisam)... znam da bi pristao. ako nista drugo, barem iz pristojnosti. :) i znam par primjera stvarno dooobrih plesaca kojima nije stalo do plesnog staza njihovih partnera.

ali da ja sad gledam nekog tko mi izgleda zanimljivo i ne usudim ga se pitati za ples jer mislim da je iznad moje lige... ili da jednog dana to netko pomisli za mene... uzas!


and btw:
dancers aren't made of their technique, but their passion...

Post je objavljen 09.12.2006. u 14:11 sati.