Pregled posta

Adresa bloga: http://blog.dnevnik.hr/sranja123

Marketing

31. post


BOOOK DRAGO MI JEDA SE OPET VIDIMO...PRIJE TOĆNO TJEDAN DANA SAM NAPISO NOVI POST...
MALO SAM SE ULJENIO MA NEMA VEZE OVAJ TJEDAN JE BILO NAJVISE ZABAVE U ŠKOLI...
O TOME MALO KASNIJE...
ODLUĆENO JE DA KOD MENE SLAVIMO NOVU GODINU:STIMAC ZEMAN,GRABOVAC,SOPTIJA,NARAVNO JA,IVONA ANJA MOŽD I JOŠ NEKI...JA ĆU SEPOBRINUT ZA ALKOHOL VIGOR,DALMATINO ZAPRAVO MOJA SESTRA(21 GOD) I NINA-MOJA SESTRIĆNA(20 GOD).OSTALI ĆE ZA VATROMET...POĆELA JE SEZONA PETARDI...KOD NAS JE U BLIZINI DISTIBUTER MIRNOVECA "PERO"
PA KUPUJEMO OD NJEGA SVE...
DANAS SMO JA I GRABOVAC I JA KUPILI SAMO KUTIJU VELIKIH PIRATICA.
EVO NA REDU JE ŠKOLA...JEDAN SAT TEHNIČKOG JA I ZEMAN SMO SE MALO ZAJEBAVALI I JA ONAK BEZ VEZE KAŽEM "LIĆIŠ MI NA JAZAVCA" I OD TAD JE NJIM OPSJEDNUT ZA ENGLESKI JE NAPRAVIO REFERAT O JAZAVCIMA I VEĆ TAK SVE ŽIVCIRA SVAKOG JE NASTAVNIKA PITO JEL NJEMU JAZAVAC LJEPA ŽIVOTINJA EVO GORE IMATE SLIKU PA U KOMENTARU OSTAVITE JEL LIJEP ILI NE.
VEC ZNATE STA SE DESAVA KAD MOJA MATERA ODE NA INFORMACIJE I VIDI 10 NOVIH JEDINICA.EVO DA MALO SAD PRIČAM O KUJI BARILI.
TO JE NASTAVNICA IZ HRVATSKOG.DALA MI JE JEDAN IZ LEKTIRE ZATO ŠTO NISAM PROČITO KNJIGU KAK JE GLUPA A ZAPRAVO SAM PROĆITO SAMO PAR DANA KASNIJE...
I LJEPO SAM RASTRGO CIJELU LEKTIRU,A KAD JE TO MATERA VIDJELA JA SAM SJEDIO U KUHINJI A ONA MI JE STALA NA NOGU I POĆELA ME MLATITnamcorPOZDRAV OD STOČARAwave

Post je objavljen 08.12.2006. u 17:21 sati.