Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/okice

Marketing

Narodnjaci sucks

Image Hosted by ImageShack.us

Ne volim narodnjake. iako sam ih, priznajem, davno slušala. sad sam se bazirala na rock, sto stari domaci sto noviji strani. nije vazno koji. vazno da je rock. al opet ne volim kad neki covjek dođe i potiskuje u sebi nesto sto mu se sviđa. npr. ako je meni dobra neka pjesma koja nije rock necu ja glumit da mi je glupa ako mi se sviđa. evo, čisti primjer. poslušala sam neki dan na nagovor prijateljice pjesmu od saše matića koji mi neopisivo ide na živce, kralj izgubljenih stvari (mislim da se tako zove) i pjesma kritično počinje! ono bas glupo, ali refren je ok. i ja smatram, ako neka pjesma ima lijepe riječi, zašto glumiti da mi se ne sviđa ako mi je ok? ne vidim tu nikakvu svrhu. ja sam oduvijek bila za ono BUDI SVOJ i u svakoj mogućoj situaciji pokušavam nekako ostat svoja. i baš mene boli briga hoće li me netko uspoređivati s nekim i hoće li netko govoriti da sam ovakva ili onakva. naravno da takve stvari nije lijepo čut, al kod takvih stvari je stvarno bitno tko ih kaže.

Ili naprijmer kad mi netko kaže ZAŠTO SE SVAĐAŠ? ili ZAŠTO SE NE SVAĐAŠ? svejedno. ja se uvijek svađam sa ljudima do kojih mi je izuzetno stalo. i ne pada mi na pamet trošiti vrijeme na besmislene prepirke sa nekim plitkim osobama koji uopće toga nisu vrijedni. ljutim se na stvari koji mi podignu živac.
npr. neki dan u latinici je bilo pitanje JESU LI PJESME MARKA PERKOVIĆA THOMPSONA NARODNJACI? i zaključila sam zajedno s mamom da tog čovjeka zaista netko treba naučiti pameti. latina. kakvo je to pitanje. nije da sam ja fan thompsona, ali glazba koju on radi nije ni približna narodnjacima. i kako je netko uopće može usporediti sa narodnom glabom. kad čujete ono sranje od cece (uz dužno poštovanje fanovima) i domoljubnu pjesmu, onda se očito vidi razlika. kažem, meni su neke thompsonove pjesme čak i pretjerane, pomalo i dosadne, al u svakom slučaju jedan domoljub ne zaslužuje da ga se usporedjuje sa dotičnom gospođicom cecuškom ili nekim tamo sejom bejom šta ja znam. i gdje je nestala ona tolerancija prema svijetu? stvarno, gdje su normalni ljudi? gdje je pravi? WHERE ARE YOU?!

Image Hosted by ImageShack.us

Glupo je kad ljudi miješaju glazbu, tj. stilove glazbe. moj neki vid svega je toga da si trebaš odabrati neki stil, mislim, slušati ono što ti se sviđa. i to ne uključuje sad neko striktno slušanje rap-a, rock-a, hip-hop-a, techna ili bilo čega, nego jednostavno- onoga što ti se sviđa.

i još nešto što mi je diglo živac. u ovoj našoj hrvatskoj sapunici miss jelene veljače je prikazana hercegovačka obitelj kao najveće sranje u seriji. kao, oni su neki suvlasnici mercedesa, nesh tamo, njihova obitelj je disfunkcionalna, hercegovac se drogira, vara ženu purgericu sa ženom svoga brata, odlazi svaku noć na narodnjake dok mu se žena i ljubavnica kolju po kući. mislim. žao mi je što sad pola hrvatske ima pogrešnu sliku o hercegovcima.zar nije to žalosno?

uglavnom, neznam što mi je bilo pa sam napisala ovaj post, al eto. samo se nadam da ste ga pročitali do kraja, ako niste pls nemojte komentirat, to mi isto malo ide na zivce... volim vas, sorry ak sam bila malo 'istresantna'..

oh, yes.. pobijedila sam na školskom natjecanju iz spelovanja na engleskom jeziku, u kategoriji osmih razreda..=) nije bilo lose..=)

sretan vam Sv. Nikola i svim Nikolama i Nikolinama sretan imendan! =)



Post je objavljen 06.12.2006. u 21:38 sati.