Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/3soulsisters

Marketing

Tko ne bira – mastrubira

Išle smo na neki party u deželu. Samo da se malo maknemo iz Zg-a.

Mjesto radnje: hotelska soba. Vrijeme radnje: oko pet ujutro.

Dva lika iz susjedne sobe (recimo Lolek i Bolek) kucaju na vrata. Nisu dobri, al' nisu ni loši. U Zagrebu ih vjerojatno ne bi doživjele kao neloše, ali u drugoj smo državi. Sve što se dogodi ostaje preko granice. Međutim...
Lolek i Bolek upadaju u sobu. Nisu donijeli ništa za piti. Kakav je to after bez cuge? Prvi minus. Lolek sjeda na rub kreveta, Bolek se uvaljuje u krevet, frendica šalje pljugu. Bolek bi bez uvoda prešao na stvar i čudi se što mi već gole ne plešemo po sobi. Pa nismo tako mlade, a već Slovenke. Bazdi po alkoholu. Minus drugi. Zatim je uslijedio treći minus i isključenje. Naime, ni Loleku ni Boleku nije važno kako ćemo se rasporediti.
E, na to popizdim! I nama nije bilo bitno, ali držiš jezik za zubima. I daj se uvaljuj bar pet minuta. Da pomislim kako imam razlog da ti dam. Ovako – crveni karton i marš u svoju sobu!

Maloprije me zaustavila policija. "Vozačku i prometnu, molim!" Dam mu vozačku. Kopam po autu i tražim prometnu, a drot kaže: "Gospodična, ne treba prometna. Mislio sam da ste mlad vozač, a vozilo ima previše konjskih snaga." "O, hvala lijepa. 'Đenja."
Eto, drot mi je dao najbolji kompliment ove godine. Dakle, još uvijek se mogu provući pod dvadesetogodišnjakinju. Jupi!



Post je objavljen 06.12.2006. u 13:29 sati.