Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/snotrocket

Marketing

presveti nebeski hranitelj..

..

nikolaus...


i istinit dogadaj vezan uz presveto stovanje i darivanje u ovo carobno doba...

vrijeme radnje: 5.12.2007. - 20:13 -
mjesto radnje: ilica, pred esprijem

izlazeci iz navedenog ducana, dva homoa hodaju ulicom prema glavnom trgu glavne nam metropole i neupitno glavnom mjestu okupljanja svih seljana koji u istoj obitavaju..

jedan od fegeta stane kao ukopan, vidno se prisjecajuci neceg, izraza lica kao da je upravo primijetio da je neznamgdje izgubio torbu s milion dolara i nema pojma gdje je bio zadnja 24h jer ima amneziju.

jebemu, kaze, sad sam se sjetio da moram nazvat frendicinu klinku(starost : 4 god) na njen novi mob koji je upravo dobila od presvijetlog papa strumfa i pravit se da sam sveti nikola. mobitel za svetog nikolu pitate se? buraz je dobio plejku pa vas pitam tko je ovdje ustvari lud.

...trazimo neki zabiti haustor, ne kako bi se barili u javnosti i izlagali opasnosti zbog ljubavi prema adrenalinu, vec kako bi prikrili buku golemih olovnih prometala koja buche glavnom nam ulicom glavne...joj dosadan sam..

i ispadose presmijesno.
mala je ne popusila nego joj je brend nju mob ispao dvaput od histericnog uzbudenja. doduse, morala je i udarat brata koji se grabio i chapao kako bi i on poraz govarao sa svetim nikicom. i umirali su gejpederi slusajuci klince kak nisu normalni.

nakon toga ovaj drugi homo kaze svetom homicu kako je i njemu sveti nikola i kako sigurno nece nista dobiti pa je stoga vrlo tuzan. uz to slaze facu kao da se upravo popiskio u tange pa ga je sram, ono, donja usna preko gornje, obrve smrknute, zalosne, puppy oci...

kako neces nista dobiti, odvraca mu sveti nikola, ako navecer stavis guzu u prozor i pricekas do jutra, sigurno ces i ti dobiti neki kurac. bujajahahahakarahah.

doup(burned)...




Post je objavljen 05.12.2006. u 21:55 sati.