Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/uraljamanyc

Marketing

Na Zapadu nista nova...


- I sta je tamo nova?
- Nista..
- Kako to nista u New Yorku ??

Tako nekako pocinje svaka moja konverzacija sa mamom ili nekim od doma...cisto mi neugodno ljude uvijeravat da se meni zbilja nista posebno ovde ne dogada.
Evo danas, sta mi se to zanimljivo moze desit Ponediljkom? Dignem se, odem na posa, radim do 5, posli posla planiram ic u biblioteku, (a posto je tek tri sata imam se jos vrimena predomislit jer je vani temperatura iznad nule, i to samo zato jer je u Fahrenheitima, a do biblioteke imam cijela 4 bloka)...i recimo da cu doc doma vec do 6, dragi radi drugu smijenu, znaci cak ni veceru ne spremam. Ja naime kad sam sama doma sebe za veceru castim cokolinom.( Moja mama to komentra." nije ni cudo sta se nisi udala",a ja ne znan sta joj je, pa napravila bi ja i njemu cokolino??) I tako sa cokolinom provedem vecer uz tv, net ili telefon.
A onda se oko 10 prebacim u krevet jer samo u krevetu mogu citat..(ovo si laskam da sam ko' Bill Clinton koji je slicno jednom izjavia)
Nek' dignu ruke sve koji su se prepoznali u gornjim recenicama.

Ali nije da se nista ne desava ovde, evo recimo okitilu su bor, i mogli smo ic gledat kad su palili svicice...vau..ili npr. okitili su izloge pa se moze setat od jednog do drugog ducana i divit izlozima..blago mi se. Ili npr, mogla bi se ic klizat na ledu u Central Parku (mos' mislit sta ce mene led vidit, tri modrice od prije par godina su mi pokazale di je meni misto: zamotana u dekici na kaucu), a mogla bi ic setat po Central Parku kad padne snig, ali kako objasnit svima oko mene da je meni veci ugodaj gledat snig kroz prozor nego bit na istome? Mogli bi ici i u kino, ali nema bas nesto zanimljivih filmova, evo sad smo gledali novog James Bonda i jedini komentar posli filma je bia; "ma je, bas je ono Crna Gora". Moglo bi se ic i na yogu, ali sve su aktivnost zamrznute do sljedece godine, nema smisla sad ic i mucit tijelo pred ove blagdane, pogotovo sta puste klijente moramo vodit na ruckove/vecere za dobrobit poslovnih odnosa i za nastavak istih u sljedecoj godini i svaki benefit yoge se izgubi pred pustim kalorijama unesenim. Doduse mogla bi se nac sa nekim negdi na picu, ali kad mi je zima brrr kao danas jedva cekam doc doma i izvalit se na kauc.

- Eto vidis lipo nista.
- Pa vise se meni stvari desi na putu do pazara ili ribarnice.
- E to ti virujem.

Post je objavljen 04.12.2006. u 21:28 sati.