Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nedugujesnista

Marketing

Image and video hosting by TinyPic

Hej,

Evo počela policijska akademija i moja draga cimy ne mrda pogled s njih, i upravo mi je saopćila da ne smijem zucnut do 7 sati, pa reko ajd idem napisat novi post dok u pozadini čujem njen smijeh….

Tjedan je protekao poprilično mirno…. Od ponedjeljka sam učila osnove ekonomije koje sam pisala u utorak, hehe… ali tek popodne pa sam imala praktički dva dana za učenje…. Iako kad sam čula kak je teško i da se mora učit iz knjige da nam papiri koje smo imale niš ne vrijede došlo mi je da odustanem od svega… uopće mi se nije dalo učit, ali tako malo po malo sam čitala, i naučila ponešto… iako sam imala osjećaj da nemam blage… dođem na kolokvij, kad ono sprdnja… znala sam 7 pitanja i to riješila-nadam se da će mi priznat to, a ostalo tu i tamo nešto prepisala… a baš je ludo bilo na kraju su svi šaptali i asistenti i profe koje drže seminare, hehe… zakon… mislim da ću proći to iako idući tjedan tek saznajemo kad ćemo saznat rezultate, a ni od matke još nema rezultata, ajme koje su to ljenčine…

Joj šta mi se desilo dok sam pisala kolokvij, za identifikaciju sa sobom smo trebali imat indeks ili x-icu… i dam ja indeks kad su kupili a u njemu mi je bila x-ica…. Kasnije kad su nam vraćali to, ja pogledam jel mi x-ica unutra i ispadne mi na pod taman u trenutku kad profa govori da ne smijemo mrdnut da gledamo pravo i šta sad.. a niš pustila sam ju tamo na podu i rekla sama sebi da nema šanse da se sjetim pokupit ju poslije… i da skratim priču naravno da sam ju zaboravila tamo na podu dvorane…. Al dobro otišla sam kasnije po nju i dobila ju natrag… hehe što sam zbunjena ;)))))))

Da a pazite fore na kolokviju, svi smo morali doći zavezane kose, i sad ja muku mučim s repom, da mi kosa bude preko uha, kad ono profa veli kosu iza uha, a faul…. Hehe čak su i dečki morali stavit kosu iza uha… a jesu munjeni ti naši profesori….

Ovaj tjedan nismo čak ni vani bile, al dobro ima još dana za to, stignemo… u četvrtak ćemo najvjerojatnije skoknut do brucošijade od pravnog fax-a da vidimo kako to izgleda kad smo već našu propustile….

Upravo sam saznala da cimy i ja pišemo zajedno onaj kolokvij u srijedu, ala zakon, baš sam se ugodno iznenadila, ne idemo ni u istu grupu nit imamo zajedno predavanja i onda nas stave zajedno na kolokviju, ma šta drugo reći nego zakon….

Pa da ne duljim više to bi bilo sve…. Još samo za kraj, jučer smo bile na kavi u buddha baru, definitivno najljepši birc i rijeci, i šire… ja sam fascinirana tim ambijentom, predivno je uređen, ma nešto savršeno…. To i Nina su dva najbolja mjesta za izlazak u Rijeci, hehe i dobri stari Indeks gdje je kava svega kunu na x-icu, još da je malo finija…. No nema veze ne bunim se…. A razlika između kave i kapučina vam je u tome što uz kapučino dobijete i onu bljak pjenu…. Al nema veze sve je to za ljude…..

Sad sam stvarno gotova…. Pozdravljam vas…. pusaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa



Uzalud

Kad srce srcu zbogom kaže
onda se ljudi rastaju
okrenu leđa jedno drugom
pa krenu i ne zastaju

Ja tebi ne znam reći zbogom
i ne znam se okrenuti
a koliko sam puta rekla
da neću te spomenuti

Uzalud, kad te vidim srce stane
stara vatra opet plane
i ne znam se pomaknuti

Uzalud, kad te vidim srce stane
sve i da mi suza kane
neće te dotaknuti

Ja tebi ne znam reci zbogom
i ne znam se okrenuti
a koliko sam puta rekla
da neću te spomenuti


Post je objavljen 03.12.2006. u 17:58 sati.