Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/antiturbofolk

Marketing

18. 11. (i ubijanje u Narodnjačkim Klubovima)

18. 11. Dan pada Vukovara...

Neda Ukraden skakuće u Lici, (a Seka zapomaže za izgubljenim ljubavima na bini usred Zagreba...)

Darko Cvitković iz Prozora kod Otočca nakon sedmodnevne liječničke borbe za život preminuo je od posljedica teških ozljeda glave u bolnici KBC-a Rijeka.

Tako je tragedijom okončan fizički obračun Darka Cvitkovića s Mihajlom Stojanovićem iz Švice ispred diskokluba As prije sedam dana, nakon noćnog koncerta Nede Ukraden na dan pada Vukovara 18. studenog. Prema policijskom priopćenju, Darko Cvitković je pokušao najprije napasti dvije osobe koje su mu nakon toga otele nož. Nakon više udaraca u glavu onesvijestili su ga te je udario glavom o beton, zbog čega je zadobio smrtne ozljede.

Nakon tragičnog sukoba u toj Diskoteci (čitaj: narodnjačkom klubu), u kojoj je Stojanović angažiran kao ilegalni tjelohranitelj, policija ga je privela istražnom sucu koji ga je nakon ispitivanja pustio da se brani sa slobode. Mihajlo Stojanović živi s majkom, ocem i bratom u obiteljskoj kući u Švici kod Otočca.
Zanimljivo je kako je Neda Ukraden tvrdila, u beogradskim medijima Press i tjedniku Nedjeljna Europa, da 18. studenog na godišnjicu pada Vukovara nije pjevala u otočačkoj diskoteci AS u Otočcu, no, Nedu Ukraden opovrgavaju snimke s podija, a i Elvis Štampar, njezin menadžer potvrdio je da je N. Ukraden nastupala u Asu.

- Tog dana nisam pevala u toj diskoteci u kojoj sam jednom gostovala na poziv vlasnika koji je tražio da pjevam na rođendanu njegove kćeri. Nemam veze s ubojstvom Cvitkovića, niti poznam Mihajla Stojanovića. On nije moj telohranitelj, niti ja imam osobnog telohranitelja - izjavila je Neda u listu Press, dodajući da je to smišljeni udar na pjevače iz Srbije koji u posljednje vrijeme imaju jako puno posla u Hrvatskoj.

Neda Ukraden te noći je za nekoliko sati nastupa inkasirala 1.500 eura. Novinarka Nedjeljne Europe iz Beograda, Cvjeta Radović, čiji broj obrađuje temu” Tko laže, Neda ili hrvatski mediji”, potvrdila je da joj je Neda izjavila da na pad Vukovara nije pjevala u Otočcu.

Eto, u laži su kratke noge...

Dobro, sada će se javiti cinici, koji će trubiti na sav glas kako 'muzika' nema veze s ratom, kako smo moji istomišljenici i ja samo jedni obični 'naciJonalisti', kako razmišljamo samo kako je bilo u ratu... I tralalalala, što sam već sve čuo od 'takvih'.
Međutim, ako malo bolje znate scenu kod njih tamo, znat ćete i to da su tamošnji lokalni 'šerifi', naravno Veliki Srbi, čitaj- Četnici, (a nemaju sustav koji "isticanje Četničkih simbola" karakterizira kaznenim ili prekršajnim pravom), koji iste te pevaljke i pevače plaćaju da im sviraju četničke pesme na svadbama, domjencima itd...
Nije li licemjerno otići na koncert jedne Seke Aleksić, jedne Karleuše, jednog Mile Kitića, dok ljudi na sjeveru Hrvatske oplakuju svoje sinove, supruge, braću, jednom riječju svoje bližnje koje su ubili isti oni kojima te 'zvijezde' srpske estrade sviraju četničke pjesme?! I ne, to nema nikakve veze sa ratom....

A za sve vas koji ćete sada reći nešto tipa kako su ovo čiste gluposti: Uz svo štovanje za Vašom volovskom nostalgijom, mirisom bijelog luka i jeftine šljivovice, upotpunjene u milozvuke drage nam turbo-folk muzike, meni je jako žao sto kritiziranu terminologiju niste imali na konobarskim tečajevima, kao i to da Vas je priroda, glede intelekta, prilično hendikepirala. Suočite se sa realnošću i pričekajte neki vašar (gdje ste oduvjek bili glavni momak ili cura), pa onako lijepo ispod šatora uz zvuke Vašeg feminiziranog drekavca utopite svoju tugu, ne zaboravljajući da pocijepate sva dugmad sa košulje i zagrizete pivsku čašu. S obzirom da su Vam dimenzije jezika daleko veće od broja IQ, meni se više ne morate obraćati jer ću Vas, kao i sav pametan svijet ovdje, staviti na opciju ignore (čini mi se da su Vam i frustracije upravo od tog nesretnog ignore na koji Vas je nemilosrdni život stavio).


Post je objavljen 02.12.2006. u 18:05 sati.