Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/distrikt

Marketing

SENZACIONALNO - PRIMOŠTEN SREDIŠTE SVJETSKE KULTURE

IZLOŽBA KOJA ĆE OSTAVITI TRAGA

Dana 3.12.2006.god. u Nedjelju, u Primoštenu će se održati izložba pod nazivom "DJELIĆ PROŠLOSTI PRIMOŠTENSKOG KRAJA U PRAPOVIJESTI I ANTICI".
Izložba će se održati u prostorijama preko puta knjižnice. Važnost ove izložbe je velika u svim pogledima. Prije svega autor izložbe je čovjek pred kojim se za glavu hvataju najveći umovi svijeta. Čovjek kojega se može okarakterizirati kao "fenomen s kraja 20. stoljeća". Čovjek koji je svojim primjerom uspio dokazati da priroda nije nepogrešiva.
Kao istaknuti član Matice hrvatske i kao član njezinog predsjedništva zaslužio je da ovaj događaj organizira sami vrh navedene matice.
Ali sama izložba neće biti vrhunac ovoga nedjeljnoga poslijepodneva. Autor će održati i javno predavanje na temu "VRIJEDNOSTI KULTURNE BAŠTINE PRIMOŠTENSKOG KRAJA".
Očekuje se velika posjećenost, a najavljen je i dolazak primoštenske dijaspore te bi broj posjetitelja izložbe samo u jednom danu mogao premašiti brojku od 3 čovjeka, naravno računajući i samog autora. Policija je najavila pojačan nadzor prometnica zbog mogućih gužvi, a angažirane su i posebne postrojbe koje će nakratko obustaviti potragu za nedavno ukradenim biciklom, a sve s ciljem izbjegavanja mogućih terorističkih napada i sl. Podršku i ovome projektu "NESTAŠNOG STUDENTA" iskazala je i BABA S PEŠKARIJE, inače ljubazna starica koja predano prati rad ovoga prpošnog dječačića, a povremeno se iz još nepoznatih razloga nalazi i s Imamom zadarskog sveučilišta.

Post je objavljen 01.12.2006. u 16:55 sati.