Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/sadponyguerillagirl

Marketing

*a napolju mraz i magla i zima,a napolju mrak,al ovde sve štima...*

>LINK

da,da, vani je magla,i zima,al nije baš jako nego je meni ljepo baš.
i onak je sivo sve,i spuki ,ko u heri poteru. i katedrala se s ribnjaka tak najljepše vidi. svjetla probijaju maglu ,ko u oblacima...optimistično mi djeluje :). i nije baš jako zima...taman je. i da,naravno,miriše na snjeg..onaj pravi!

vozim se ovih dana na kruzeru svom,divno je,baš sam si kul :D..i slušam si muzikicu neku laganu,paše mi,pjevušim i smijem se sretno.uživam u tome.
naravno,kad je kiša padala nisam se veselo vozila,ali sam veselo skakutala po lokvicama :D!
čak su na faxu komentirali da mi je pametno to jer je kiša stvarno jako padala. eto savjet svima-nabavite gumene čizme,veselkaste i šarene,za kišne dane da ih uljepšaju!!

eto ja i dalje brojim dane...veseli me 12.mjesec,svake godine. sv.nikola,pa rođendan,pa božič pa nova godina. sve je sjajno,svjetlucavo,blješti i čarobno je. volem.

a u horoskopu za ovaj mjesec,u koji naravno-vjerujem kad je dobar piše mi da če bit puno neobičnih situacija,slučajnosti koje to zapravo neče biti i sudbinskim događajima koji če mi pomoč da se oslobodim duhova prošlosti..
eto,za neke stvari sam vjerovala da se slučajnosti koje to zapravi nisu i djelovali su mi sudbinski,al eto...ta-daaam,nisu to i ispali!!
ono,neke stvari su se posložile i izgledalo je kao da samo dobro može ispast,pa se preokrenulo...ne previše,ali dovoljno da mi malo poljulja optimizam...mislim da ču ja i dalje letjet na svojim krilima,al mi je opet tu sastrane i neki mali čovječuljak koji me upozorava da ne smijem naivno vjerovati svemu šta na prvi pogled izgleda dobro...i dalje čekam da se puzle poslože i da sve dobije novu dimenziju...jednom mora,možda još malo.

ehh,da,na toolu u beču je divno bilo..divno prekrasno!!uživo zvuče još 500x bolje. nisam znala jel bi prije gledala na pozornicu,ili na drugu stranu lasere i efekte,ili ljude okolo ..ma sve pomalo sam,i sve u isto vrjeme,i uživala u doživljaju.i na ulazu su mi redari fotič uzeli pa nemam slike,al dobro...slike su u glavi :).. eto,budem nadam se išla i druge godine kad dođu negdje blizu...
i u busu je bio jedan dečko,skroz krešimirmikičast je bio (ne mišakast, mikičast,glumac onaj :D),skroz simpatičan i smješan mi je bio.


novi deftonsi mi se sviđaju.zadnja dva dana doma sviraju belle&sebastian,buraz ih otkrio. dobro jutro :). naravno da su još od neki dan rasprodane karte za tvornicu sutra..a htjela sam ič :/. a najviše mi žao šta na ramirez neču moč. teleportacija bi dobro došla ovaj put!

i pozivam vas drage moje najdraže blogere,za početak na virtulanu kavu/čaj/cedevitu/colu/kuhano vino/mineralnu/pivu,ma kaj god vam paše...s nekima sam več bila i divno je :D...naravno,ajsikju,opet mi je u funkciji,pa evo broja 375-562-339..pa se nadam se čemo se družit malo i na taj način ,ja biii :D

i citat jedan najljepši sad:

"detinjasto,pomislih...
detinjasto,svom srećom..
po nekoj mojoj gramatici,naime,taj pridev je jedan od većih komplimenata koji se mogu uputiti takozvanim Odraslima..."

/i nisu mi jasni oni koji ne vole balaša,uopče../




Post je objavljen 30.11.2006. u 19:25 sati.