Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/rakijajezakon

Marketing

Haris Poppers i kamen spoticanja (5.poglavlje)

5.Poglavlje
"Haris je faca!!!"


Nakon svih tih predavanja, svima je bilo mučno... puno se pilo i testiralo tuđe mješavine alkohola... Društvo je otišlo do skladišta u posjet Harambaši. Došli su do njega i lijepo popričali. Haris se raspitivao o profesorima, a Harmonija nikako nije mogla zašutiti.. Imala je odgovor na svako njegovo pitanje. Tako da su je ponovo vezali, začepili tjelesne otvore i zabarikadirali u praznu bačvu. Lijepo su se zabavili i kasnije krenuli na spavanje. Sutra je bilo jedno jako važno predavanje. Bila je to nauka o ispijanju pive dok se stoji na šanku minimalne visine 1,20 metara.
Sutradan su krenuli do birtije koja im je bila učionica. Profesorica je došla, popenjala se na šank i počela ispijati pivu iz svoje krigle. Rekla je: "To je jedna plemenita vještina, kako eksirati pivu na šanku, a pri tome ne pasti sa njega. Sada ste vi na redu. Poredajte se na šank!" i svi su je poslušali. Nastavila je: "Sada stavite krigle u desnu ruku, lijevom natočite pivu sa što manje pjene i počnite ispijati!" i svi su to učinili. Jedini je Haris uspio popiti sve iz prve bez da padne, nakon njega, pivu je ispio Dušan. Ostali su popadali na pod, a mali je Nevijo pao i slomio kuk. Profesorica ga je morala odvesti u školsku ambulantu. "Ako vidim samo jednoga od vas nesposobnjakovića na šanku sa kriglom u ruci dok me nema, letit će van iz škole prije neko uspije izeksati još jednu pivu!!!", rekla je živčano i odvukla Nevija za jaja do ambulante.
Dušan je skočio na šank i počeo piti i izazivati Harisa: "Šta je pičkice, je ovo malo preopasno za tebe?", na što je Haris jako žestoko reagirao. Skočio je na šank sa dvije krigle u rukama i ispio ih obje u rekordnih pet sekundi stojeći na jednoj nozi. Međutim, to je vidjela Marica, voditeljica kuće Gojka Grifinovavrata i došla do šanka. Rekla je Harisu da pođe za njom, a Haris nije mogao ništa drugo nego je slijediti.
Došli su do učionice mucavog profesora Kviska i Marica ga je zamolila da pusti van Stipu, koji je trenutno bio na njegovom satu. Stipe je izašao i sa poštovanjem se obratio svojoj profesorici: "Da draga gospođo Marice Marihuana?", na što mu je rekla: "Daj mi se ne ulizuj, već sam ti rekla da ti neću dati stipendiju!, nego... Pronašla sam vam... pronašla sam vam "Pijanca!".". Haris je bio zbunjen... Upita on: "Profesorice, a što je to "Pijanac"?", ona mu odgovori: "E to će ti sve objasniti Stipe."
Sutradan su Stipe i Haris krenuli do velike dvorane sa šamnkom u sredini. Stipe je krenuo objašnjavati: "Pijanac je osnovni igrač timske igre "ŠotoŠank". Igra se odvija ovako: Dva pijanca iz suprotnih ekipa stoje na šanku, a ostalih 5 članova ekipe se nalaze ispod šanka. U igru se ubacuje po jedna boca sa zatamljenim staklom, tako da se ne vidi što je unuta. U boci se nalazi najčešće piva, ali nakon nekog vremena, u igru se ubaci boca sa rakijom. Ovih 5 člavova ekipe se tuče pod šankom sa 5 članova druge ekipe i pokušavaju doći do boce. Kada ulovimo bocu, bacimo je tebi, "Pijancu" i ti je moraš ispiti. svaka ispijena boca pive nosi 10 bodova, a ako je u boci bila rakija, onda 150 bodova i igra završava kada je ispijena boca sa rakijom. Pobjeđuje onaj koji ima najviše bodova... Harise, znaš li da si ti najmlađi pijanac u povjesti ove škole!?", "Ne..." odgovori Haris skromno. "Sutra je utakmica. budi ovdje u dva." Reče stipe i krene svojim putem.
Haris se našao sa Romualdom i Harmonijom. Romualdo kaže: "Na koju si foru uspio upasti!?", a odgovorila je, tko drugi nego Harmonija, kuja koja je imala odgovore na sva pitanja: "Zato jer mu jeto u krvi! Pogledajte u staklenu vitrinu kodu ulaza u školu.", bio je to prvi put da su je poslušali, ali sve jedno su je zavezali i začepili joj tjelene otvore. Došli su do ulaza i vidi iznenađenja! "Harise! Pa stari ti je bio "Pijanac" dok je pohađao ovu školu! Zašto mi to nisi rekao!?", reče Romualdo, a Haris mu odgovori: "Pa da sam znao možda bi ti i rekao idiote jedan smrdljivi!!!"


ALA HOMO ČA POPIT!!!party!!!

Post je objavljen 30.11.2006. u 18:41 sati.