Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/iviupragu

Marketing

izbacivačica, mobitel, kondomi i izbor za Miss

Eh… opet sam bez interneta. Komplicirani su ti česi, totalno. Naime, naš stažistički dio kata nema u sobama internet, ali, ukoliko se dogovoriš s nekim s drugog dijela kata, smiješ provuć kabel kroz hodnik do svoje sobe. Dapače, to će ti drage volje napraviti lik koji je zadužen za održavanje interneta na našem bloku. I to ti naplatiti. I tako se moja Nika dogovorila s Pet'om, provukla 70metarski kabel do svoje sobe i platila masnu lovu. Ja sam provukla 10metarski kabel od nje i nisam platila nist. Nemogu mi ni naplatit jer je Nikina soba uvedena kao soba bez interneta. No, krene inventura pa se nas dvije, zlu netrebalo, pravimo da smo se samo spojile optičkim kablom da možemo igrat igrice zajedno. I sve je super dok nam jedan dan na vrata ne pokuca Pet'in cimer Kejđ. "Cure, znate, ja nisam legalno u domu. Imam krivotvorene papire i moram maknut taj kabel iz sobe jer oni dolaze provjeravat sve sobe iz kojih viri kabel kroz vrata." I tako smo ostale bez interneta. Dok ne prođe inventura.

A onda je, u utorak, moja krasna nokia odlučila zauvijek ugasiti svoj display. Dostojanstveno je umrla, nije se mučila. Pokušala sam je spasiti ali spasa više nije bilo. Odnjela je sa sobom u nepovrat gomilu telefonskih brojeva, fotografija, uspomena, memoriranih rođendana. Bacivši pogled u svoj novčanik, shvatila sam da ću do povratka u Zagreb nekako morati izdržati s ovim zamjenskim mobitelom u kojem je bila hrvatska kartica… schmrtz… I tako ja zamijenim kartice, sklopim mob i… bip, bip… bip, bip… poruka od Petra, vlasnika kluba: "Imam posao za tebe: na ulazu; sri, pet, sub, pol 9 - pol 2; 400 kč, ak sve bude ok 500" I najednom taj novi mobitel i nije tako nedostižan. Odradila sam srijedu, uzela novce. I već u četvrtak tražila slobodan vikend…

Lucy je cura s koleja, jako simpa, vrckava, riđokosa čehinja, studira ples, uči japanski. I uletila joj gaža na izboru za Miss internet, finalna večer, totalni spektakl. I fali im još jedna plesačica, u petak je proba, u subotu nastup. I totalna, totalna frka jer nemre nikog nać. I veli joj Nika da pita mene. I ja pristanem. Nije mi znala točno reć o čem se radi osim da koreografiju radi njena frendica i da bi to ustvari trebao biti modni performance: nas 3 plesačice (Lucy, Emma i ja), 2 manekena (jedan iz njihovog Big Brothera) i 2 manekenke. Plesna modna revija u kojoj se oni sprešetavaju a mi plešemo. Ništ komplicirano. I odemo mi u petak na probu, naučimo izmjene (ostalo je improvizacija), svaka ima pol minute solo, dok ostale s dečkima rade podrške. Al podrške ćemo sutra, tamo na licu mjesta, jer dečki nisu plesači već manekeni, al su jako nabildani pa nas mogu držat, i bla, bla… I … dođe teta kreatorica s kostimima, da ih probamo da ih stigne prepravit do sutra ak nekaj ne štima. I POČNE VADIT IZ KUTIJE HALJINICE OD DUREXOVIH KONDOMA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! U BOJAMA!!!!!!!! RASPAKIRANIH KONDOMA!!!!!! S OKUSOM I MIRISOM!!!!!!
Kad smo se odšokirale (najviše je u šoku bila finka Emma), počele smo se smijat. I ništ, skidanje u grudnjak i gaće i kondome na sebe. Haljine su stvarno super. Nakon što smo sve isprobale odlučile smo se za one u kojima se najugodnije osjećamo. To i nije bilo tako lako jer osim kodoma isprepletenih u nekakvu mrežu, ostatak je potpuno prozirna crna tkanina, ali dali su nam potpuno neprozirne crne tange i crne topove - grudnjake pa nam je kao trebalo bit ugodnije. Ja sam se odlučila za jako kratki šos od prezervativa (naranča, banana) da mi pokrije guzu i produži noge al sam zato imala samo prozirnu crnu krpicu preko grudnjaka. Lucy i Emma su imale nešto duže šosove ali od te prozirne crne tkanine a topove od prezervativa (Lucy je imala naraču i ananas, Emma jagodu i mint). Sad mi se majka vjerojatno totalno izšokirala (sve bu dobro, mama, uopće nije bilo loše). Manekenke su imae malo kompliciranije kreacij jer se nisu toliko kretale a dečki… samo nekakve pregačice od kondoma preko boxerica.
U metrou smo skužile da smrdimo na prezervative.

I došla je subota, otišle smo na probu, naučile smo dečke kak se rade podrške, dogovorile redoslijed, sve to isprobale. Obukli smo kostime za generalku. I čekali. I ja sam u jendnom trenu morala na wc. I sve super, skinem ja nekak te tange i najlonke (najlonke su ispod tangi), obavim kaj trebam, uspravim se i hop… moja kondomska haljinica mi se savršeno anatomski zaljepi za guzu. Ne želim ni pričati kolko mi je trebalo da se obučem, i koliko cura mi je pomagalo da navučem najlonke. Kasnili smo na generalku. Na generalki smo probali u kostimima i skužili da nam se malo skliže kad radimo te podrške, valjda zbog lubrikanta. Al ajde, nije tako strašno, preživjet ćemo. Samo da nitko ne padne.
Mene je BigBrotherovac na početku prebacivao preko ramena (ko da radim premet preko njega), zatim sam radila prednošku opirući se jednom rukom o rame jednoga, drugom o rame drugoga, onda me ovaj drugi dizao na leđa i sami kraj, sjedim dečkima na ramenima (jednim guzom jednom, drugim drugom… fala bogu pa imam velko dupe)…
Krene izbor, dođemo mi na red. I eto njih dvojice genijalaca: NAULJENI KO SALATA!!!!!!!!!!!!!lud Oni su manekeni, ko je vidio manekena donjeg rublja a da nije nauljen?? Svima nam se smračilo, njima baš i nije bilo jasno zašto.
Postalo im je jasno kad sam ja skoro završila na podu umjesno na ramenu, Emma se skoro otsklizala u publiku s Karlovog koljena a Lucy je bjesomučno počela grebat BigBrotherovca po leđima kad je počela padat naglavačke. ETO ZAŠTO!!!!! Ko da lubrikanti nisu dovoljni….
Fala svemirskim silama, nitko se nije razbio, nitko nije ni skužio da imamo problema. Sve je ispalo fantastično i svi su jako zadovoljni. A ja bogatija za 1000 kruna i strašne muskulfibere.

Inače, cijeli tjedan sam lijetala uokolo zbog produživanja stipendije, ganjala lieraturu za seminar, skupljala brojeve telefona, i tak…
Sve u svemu, zabava...


Post je objavljen 26.11.2006. u 20:40 sati.