Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/blackcoma

Marketing

da ne ispadne da samo cmoljim nad svojom tragičnom sudbinom, danas ću za promjenu pisati o nečem drugom.
pa krenimo...jučer sam bila u shopingu( nažalost nisu u pitanju bili ni roba, ni cd-i, nego hrana...), još je bilo jutro pa sam išla s jednim otvorenim okom, budući da se dugo budi uvjek malo kasnije,a u zadnje vrijeme nije baš ni poslušno, valjda zbog prehlade.
i tako ja dođem u trgovinu i stanem u red i promatram svijet oko sebe... nedaleko od mene se guraju bakice,( ali stvarno, zašto se bakice tako guraju...jednom me jedna malo vremešnija stara gospođa skoro srušila na vratima, čovjek se iznenadi koliko je snage u njima...),a blizu stoji i jedan tip, ne poznajem ga ali mi djeluje onak' malo retardirano...ne jako... i on isto tako čeka kao i ja dok prodavačice poslužuju onu spomenutu bakicu. uskoro se tip malo odmakne iz reda i uzima sa police druge stvari, jer kao i ja vidi da još neće doći na red, i dok je on bio odsutan, uleti na njegovo mjesto neka, ajmo reć' sređena ženica, onak' sva u žurbi , sa onim izrazom lica ˝gledajtemejersamjaiznadsvihvas˝. bakica tad ode a tip od maloprije se vrati u red i prodavačica ga posluži...e tad se dotićna gđica pobuni kako je to nećuveno..., kako može tako..., pa nije bio na redu, i još neke izjave u tom stilu...tip je samo šutio dok je gđica , a mene po običaju nitko ništa nije pitao, mada sam tamo stajala duže od gospođice, i ako se tko zapravo i trebao pobuniti to bih bila ja( al i po mom stajalištu nije bilo razloga zato). Ako se pitate zašto se nisam umješala i rekla nešto, odgovor je ona već prije spomenuta prehlada zbog koje mi suzi oko, i zahvaljujući kojoj su mi zakržljale glasnice i dišni putovi, pa svaki pokušaj govora zahtjeva pet minuta gromoglasnog iskašljavanja, a vjerujte mi to i nije baš neki prizor, a nije baš ni milozvučno za čuti...pa sam se morala suzdržati od rasprave. no tu ta priča nije završila. nešto kasnije kad sam se progurala do blagajne ,evo ti opet stiže ona gospođica.i gle ti čuda, stane iza nekog starijeg tipa koji joj se nasmješi i zatim je pusti preko reda jer je ona ˝zgodna, mlada- kako kome, puca i nesmije dugo čekati u redu ˝...(by the way, mrzim kad me starci puštaju preko reda, jer nemam potrebu da im se nakon toga smješim , razgovaram o glupostima i uvlačim u gu... )
sad malo razmislite kako je ženska bjesnjela kad je drugi poslužen ,pravedno, prije nje, a kako se slizala sa starim kad ju je pustio preko reda... čujemo se neki drugi put kad se pojavi barem zrnce kreativnosti, da ne moram pisati o ovakvim glupostima...

Post je objavljen 26.11.2006. u 13:36 sati.