Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/lepina

Marketing

Breusova terapija gladovanjem

Terapija se sastoji od neuzimanja hrane kroz 42 dana osim malih kolićina sokova od povrća i nekoliko vrsta čajeva. Breus je za svoje lijećenje gladovanjem sastavio mješavinu sokova koja se uglavnom sastoji od: cikle, mrkve, celera, rotkve i krompira. Jedna osoba konzumira dnevno do najviše pola litre ovih sokova, uzimajući ih u kratkim gutljajima koje izmješaju sa pljuvačkom, valjajući po ustima nekoliko puta tako da proces probave sirovog proizvoda počinje u ustima. Proces uzimanja sokova je točno raspoređen tijekom dana.
Vrlo je važno piti čajeve od ljekovitog bilja koji uspostavljaju poremečenu ravnotežu u metabolizmu. Mješavina čaja za bubrege u čiji sastav ulazi poljska preslica, kopriva, troskot (ptićiji dvornik) i gospina trava. Uz ovaj ćaj u najvećim kolićinama se pije čaj od kadulje koji se dodaju matićnjak (melisa), metvica, neven i gospina trava. Uz to se popije jedna šalica dnevno čaja od pelargonije (crveni zdravac, pastirska iglica).
U modificiranom današnjim ljudima prilagođenom liječenju gladovanjem vidim mogučnost za izlijećenje oboljelih od raka, pod uvjetom da oni imaju dovoljno hrabrosti i snage da izdrže takvo liječenje. Ako se tome pridruži jaka vjera onda se mogu dogoditi "čuda" koja smo ja i supruga osjetili na svome tijelu tokom probnog perioda od desetak dana. Već izvjesni vremenski period ne uzimam tablete za regulaciju krvnog tlaka. Supruga je na raznim djelovima svoga tijela imala kvržice i izrasline razlićitih veličina, gdje su one manje nestale već nakon nekoliko dana.

Priprema sokova i čajeva



Image and video hosting by TinyPic
Sve potrebno povrće smo uzgojili na ekološki zdravom tlu i bez ikakvog tretiranja na lokacijama u Hrvatskoj i BiH. Obično ustajemo rano i podjelimo poslove. Ja kuham neke čajeve supruga druge ili cijedi. Ja pripremam sokovnik za povrće i ribam, supruga guli i čisti, reže na kriškice da bi mogli ući u sokovnik.
Uzimamo recimo duplu dozu po Berusu i to:
600g cikle
200g mrkve
200g korijena od celera
60g rotkve
2 krompira velićine jajeta (neoguljena)

Na kraju se sve procjedi kroz gušće cjedilo i dobije se kolićina soka oko 7 dcl što je dovoljno za dvije osobe.
Najpraktićnije koristiti sokovnik koji odvaja čvrstu masu od soka kao na slici.
Image and video hosting by TinyPic
Čajevi koji se uzimaju:

1) Čaj od kadulje
Za grgljanje ostavite čaj od kadulje 10 minuta u toploj vodi a ako ga želite piti kuhati ga točno 3 minute. Stavite jednu jušnu žlicu čaja u litru kipuče vode, kuhajte tri minute zatim skinite . Nakon toga u čaj se može dodati po prstohvat gospine trave, metvice, matičnjaka,nevena. Neka onda sve to odstoji još 10 minuta i procjedi. Nakon toga čaj se može piti topal ili hladan u gutljajima koji se izmješaju s pljuvačkom

2)Čaj za bubrege
Mješavina za dvije osobe kroz 3 tijedna:
30 g male preslice
20 g kopriva
16 g troskota
12 g gospine trave
Uzmite malu količinu ove mješavine (s palcem i dva prsta - prstohvat) prelijte vručom vodom neka stoji 10 monuta. Zatim procjedite čaj, a talog čaja s manjom količinom čaja prokuhajte još 10 minuta. Procjedite i pomješajte s čajem kojeg ste prije napravili. Prokuhava se 10 minuta da bi se dobio sastojak - sicilijeva kiselina. Čaj se može piti 3 tijedna, onda se napravi pauza 2 tijedna

3)Čaj od pelargonije (Geranium Robertianum)
Mali prstohvat čaja prelijte vručom vodom neka odstoji 10 minuta. Popiti svaki dan jednu šalicu hladnog čaja gutljaj po gutljaj.

Sutra ćemo nastaviti


Post je objavljen 23.11.2006. u 22:03 sati.