Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/rossanna

Marketing

Kako naci frajera (kojeg ne trazis)( preko chata )

( by anna )

Kisa pada napolju, dosadno mi je, odlucih se da napokon iskoristim sve one silne savjete Potrudi se, Poduzmi nesto! Pa evo kako to izgleda:


Situacija je sljedeca : Upravo pricam s nekim likom iz Svedske. Sve ok, savrseno izbjegavam pitanje kako se zovem ( to mi dodje nekako ko da mu trebam reci koji broj grudnjaka nosim, ma mozda bih mu prije i to rekla nego kako se zovem, pih ) i nastavljamo pricu...Prvo, gramatika, pravopis...zdravo. Ko da se u putu nisu sreli...Pa gdje mene nadje, majke ti mile!!! Ja sam alergicna na takve stvari!! Ja u sms poruci ostavljam prazan prostor iza tacke...ali decko ne odustaje...srce i dalje uspjesno izbjegava da mu kaze kako se zove... srce je zbunjeno njegovom "salom" u koju je upletena neka koza i koža...ne skontah sto li zbog pravopisa sto li zbog ne humoristicnosti iste...Dok mudro sutim, javlja se novi lik sa vrlo direktnim pitanjem sta ima kako ide otkud ti????Pardon znamo li se? No ne lezi vraze, slijedi jos bolje pitanje mislim :) Ima li zime??? Mislim, halo? Pa moze li neko smisliti neko normalno pitanje na koje mi nagon za povracanjem nece automatski proraditi?? Ili sam ja ispala iz fazona..ima i te...uuu ispala sam iz fazona definitivno...jesam li za sex chat? Kako da ne...sve trcim i to si bas ti taj sretnik...
Ali uzivam!! Kad postavim neko polufilozofsko pitanje, tipa volis li svoj posao, ili, je li to tvoj san? A njemu je narocito stalo da raspravljamo o egzistencijalizmu...hahaha, ode decko...Ma mislimmm, najsladji su mi ovi sto misle da im vjerujem...tako momak studira oftalmologiju...pa misle da sam u saksiji rasla, sta li? Sto moja srodna dusa kaze, pa jesi ti cula da neko studira ginekologiju? hehe...Najbolja taktika, uzvrati pitanjem...jesi li udata ? Jesi li ozenjen? Pa mislim zaista...kako da se ja i on bolje upoznamo? Hm? KAko, kako? Ne, nisam raspolozena, hvala na pitanju...aaaaa. Hocu nazad svoju disfunkcionalnu vezu!!!!! Mislim, salim se naravno.

Zaista zelim da vjerujem da ima normalnih frajera napolju. Mozda odgovor jednostavno nije u chatu:)

I da, ovim putem, javno apeliram da Rossa digne guzu i napise nesto, hehehe


Post je objavljen 22.11.2006. u 18:04 sati.