Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/gosptigdaj

Marketing

..........i da me udariš pred svima ne bi boljelo,ja ću po svom ma koliko koštalo........

i tak....Meni je lijepo.... Po prvi put uživam u životu......Drago mi je što je Dado prekinio.....ja sam čula kak je reko kak sam kurva kak me ostavio jer je meni sve ravno....i ja ti njemu pošaljen: ČULA SAM I DA SI REKO DA SAM KURVA...E PA HVALA,NISAM SE TOMU NADALA....JA ZA RAZLIKU OD TEBE NEVARAM DEČKA DOK SAM S NJIM U VEZI...LIJEPO SPAVAJ.!!
i u subotu u gradu on dođe do mene i kaže mi da on to nije reko....ja njemu kažem kak je i kak je i reko da mi je sve ravno.....on kaže to da ti je sve ravno sam reko al da si kurva to nisam.....ja njemu e pa da znaš i ravno mi je sve!!! i on ode....i onda se raspitivo za mene kod zlaje....kao jel imam dečka....šta ja mislim o njemu....ja rekla zlaji da mu kaže da se ubije......ide mi na kurac.........sad opet sere kak me voli kak sam ja jedina koju je volio.....šta me onda ostavio??? ma nek se on jebe..............

sad sam se ja kao opet zaljubila.....nisam još....al ajd jesam....lijepo mi je ovako samoj al nekad mi stvarno fali dečko...=) ovaj je dečko super.....sviđa mi se....nisam ga još uoznala kak terba ali.....budem.....=)

u školi užas......moram ispravit neke kebane da mogu u grad....i tak....

anđeli dolaze po mene,
susprežem dah,
moje misli govore same:
hvala što si me trpio.....

Image Hosted by ImageShack.us

Post je objavljen 22.11.2006. u 18:12 sati.