Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/funeralforyou

Marketing

Dvoličnost

Često se miješa dvoličnost i ljudske mane.... Reći ćete da je netko dvoličan samo zato jer ga boli glava pa je loše volje.... I mi moramo priznati da često miješamo te činjenice, ali što ćemo, takvi smo kakvi smo.... Mislimo da je dvoličnost kako npr. jedan dan govoriš jedno drugi dan drugo, što mnogi mrze kod svojih prijatelja i poznanika.... Zašto smo svi toliko dvolični????Hm...kada malo bolje promislimo, neki više neki manje....ali ne razumijemo kako netko može licemjeriti nekoj osobi kojoj je "prijatelj"... Normalno je da smo svi u maloj količni licemjerni, nekako mislimo da je to zbog toga što se možda pokušavamo svidjeti osobama koji su različitih karaktera...npr. jednoj osobi će reći kao joj je super ta roza majica, a možda nekom drugom tko ne voli rozu boju će reći: Ma pogledaj ti tu odvratnu majicu.... Tako je to kada se netko pokušava svidjeti različitim osobama, ali to je nemoguće... Možda je na očigled na neki način moguće, ali kada se udubimo u to, vidimo da to zapravo nije prijateljstvo... Kada tada se otkrije ta dvoličnost, u pravom životu imamo takvu "prijateljicu", dugo je licemjerila, govorila o svakome loše stvari, stalno ogovarala... Lagala što sve nije radila, mislimo da je to čak joj postala bolest, no sada joj je sve to došlo na naplatu i sada više ni nema kolegica, sada je sama na svijetu, svi znaju kakva je, nitko je ne voli, ali kada si malo bolje razmislimo, nije nam ni najmanje je žao, zbog toga što si je sama za sve kriva, mislimo da svatko odgovara za svoje postupke, pa molimo lijepo, to sve naplata što je radila.... A to govori ona stara poslovica, sve se vraća, sve se plaća... Tako je i njoj sada došlo... Sada joj je i definitivno kasno za neko "pokajanje" jer izgubila je skoro sve... To govorimo općenito o dvoličnosti i ne mislimo na ni jednu određenu osobu....

Ovo vam je primjer dvolične osobe:

Image Hosted by ImageShack.us

Ovako izgledamo kad saznamo da je prijateljstvo bilo lažno:

Image Hosted by ImageShack.us

Ili možda čak i poludimo:

Image Hosted by ImageShack.us

Ili možda idemo tugu razbijat negdje drugdje:

Image Hosted by ImageShack.us

· evo mene prve!! kaj je vas puklo sad ajme...ovi blogovi su ovisnost,runaway..ja sam ova mačka dole na slici jelda ha...ali ja ne pušim!!a zezam se,e apazi ovo prvo napišete u pravom životu imamo takvu prijateljicu,a zadnja rečenica je ne mislimo na ni jednu određenu osobu ahahaha..zakaj vam naslov uvijek pobjegne gore???? moram puno silazit hehe..ajde živjeli..super slika ova popola,uzela sam si ju haha..oooo dark secret love..ja ću ubit tak ovog svog tam...moram nać dubok nož da dođem do srca hahahah!!! živjeli jednofacasti ljudi!! (Tied by anger 05.11.2006. 17:27)
· ja se već zabrinula...........
ne znam...........meni je pjesma ok.........malo ima previše dijelova bez teksta, ali mi je najbolje kad kaže when the right one walks out of the door i while the ivy grows over the door (Just me, myself and I 05.11.2006. 17:37)
· na koga to mislite?
mošalji mail (kaj sam to ja?) (Just me, myself and I 05.11.2006. 17:41)
· ne znam baš..........piše da imate takvu prijateljicu, a nju svi brane (Just me, myself and I 05.11.2006. 17:45)
· kaj su to simsi u spotu od h.i.m. - a? (Just me, myself and I 05.11.2006. 17:46)
· ma ne znam baš...........meni i nije nekaj (Just me, myself and I 05.11.2006. 17:59)
· da vidla sam boxeve,guba,malo kasacsto al dobro...ahaha štakori su najbolji,ja sam ovaj sa skejtom hehe...kakvom tekstu,postu novom?? malo čudno pišete moram priznat,al ne kužim ko je ta osoba? nije valjda pr--a jer ima različite oči,ma nije ti to to haha...isuse kak je nedelja iscrpljujuča!! isušava me...dosada me ubija..glup mozak...il ono kaj je ostalo...sretno vam bilo olsen¨! (Tied by anger 05.11.2006. 18:24)
· ma da? amu je kod vas?
zanimljivo............. (Just me, myself and I 05.11.2006. 20:58)
· meni je onaj Michael zgodan (Just me, myself and I 06.11.2006. 15:14)
· a meni njegove oči sa bilokakvim pogledom.............al mi je glupo kaj je čelav više volim dečke sa kosom (mislim, sa malo više kose) (Just me, myself and I 06.11.2006. 16:50)

Post je objavljen 22.11.2006. u 10:38 sati.