Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/webbug

Marketing

Stočar Dinko

Malo se odmičem od rasporeda za ovaj tjedan jer sam imao hrpu posla sa flashom, te sada jedva nalazim nekih pet do deset minuta za post (između škole, učenja, zadaće i posla), pa dobro evo ga. Samo se ispričavam Dinku zbog kašnjenja.


Sadržaj: Humor. na ovome blogu možete naći nešto između dnevnika autorovog života i "Žute minute". Autor stavlja razne smiješne slike i viceve te humora uopće ne fali. Dok kod dnevnika; isto humor. Nekada je tu koji post o autorovom razredu, te sranjima koja ga kako on kaže: "Jebu u mozak", a sada kada ima kameru svako malo dođe neka snimka. ali niti jedna stvar nije savršena, pa ni ovaj blog nije iznimka. Jedan vrlo velik propust je to što među linkovima njih 60% ne radi (jer me živcira kada stisnem link a ono mi pokaže "page not loaded"). DAJ TO SREDI! Još jedno: daj stavi tekstobx na svoje bannere.

Dizajn: Ovo je ono o čemu sam pričao u recenziji Warez & Tech. Dizajni su potpuno isti (dobro, više nisu jer je Warez promijenio svoj). Ovo je jedan od dizajnova sa trimudraca.blog.hr no i to nije to. Ovo nije neki tech blog nego Humor. Bilo bi bolje da autor stavi neki smiješan dizajn, jer dizajn pomalo kvari cijeli dojam bloga.

Završna riječ: Dobra tema i odličan humor su odlike ovoga bloga, no još uvijek treba doraditi box-eve i dizajn. P.S:Nadam se da se ne ljutiš zbog salbe ocjene, ali dizajn jednostavno ne paše.

Ocjene:
sadržaj: 7/10
dizajn: 5/10
srednja: 6,4/10 (6/10)

Link: Stočar Dinko

Post je objavljen 21.11.2006. u 21:05 sati.