Pregled posta

Adresa bloga: http://blog.dnevnik.hr/salominakletva

Marketing

...ludimRiječ koja u vama može potaknuti energiju i pomoći joj da proteče brže. Ali nije važna. Ta riječ. Nije važno ni njeno djelovanje. Važno je ono što vam ona ostavlja, vaše misli, vaši snovi … svi oni dobivaju na važnosti kada je u njih uključena strast.
Osjećaji sa kojima vas ona ostavlja stavljaju vas na pijedestal u vašoj vlastitoj predstavi, vašem životu, pomažu vam da postanete glavni glumac, a to je ono zbog čega ste ovdje.
Svaki pomak načinjen iz strasti u vašem životnom plesu donosi iza sebe još puno malih pomaka koji kao domino nagrnu u vaš život. Svaka akcija izazvana strašću pomiče vas za nekoliko polja naprijed. Tada znate da radite nešto što vaša duša zasigurno želi i zasigurno treba. Bez obzira da li to bio ručak i hranjenje iz strasti ili tek pogled na životnu kreaciju oko sebe.
Vaš život bez strasti postaje samo odrađivanje još jednog života. Nešto što dođe, biva te prođe kao osrednji film kojeg sutra već zaboravite. Zato vam strast omogućuje da budete glavni glumac u filmu koji se ne zaboravlja, koji sa sobom donosi pregršt značenja, koji iz vas izvlači najbolje i tjera vas da takvi ostanete. Najbolji.
Sve oko vas tu je zbog vas. Vi živite i učite. Dodajte tom učenju strast i vidjet ćete ljepotu. Ljepotu, ubrzani rast i sreću što ste tu. U svom životu ispunjenom strašću.
27.08.2006. - Šuma

Image Hosted by ImageShack.us

Post je objavljen 21.11.2006. u 07:27 sati.