Pregled posta

Adresa bloga: http://blog.dnevnik.hr/janna

Marketing

Povratak i novi početak

Evo mene napokon, a evo i mog povratka. Dugo nisam pisala jer baš u zadnje vrijeme ne stignem. Znate...7. razred, učenje, testovi, uglavnom.....................da vas ne gnjavim sad s tim.
Pravi razlog mog povratka je to da sam shvatila da jednostavno ne mogu bez bloga i vas svih, pa sam morala nešto poduzet po tom pitanju. No s obzirom na to, da meni ovaj blog polako ide na živce, jer je dosadan i sporo se otvara zbog puno slika i bla,bla,bla, da ne nabrajam selim se na novu stranicu.
I dalje ću vas sve posječivat, čitat i komentirat. Znate već kak to ide.
Nova stranica je hisbeautifuleyes.blog.hr.
To mi je prvo palo na pamet kad sam izrađivala stranicu. Vjerovatno ću promjenit adresu, no o tome ću vas sve obavjestit.

I za kraj...............(posvećeno ovom blogu, a i mojim čitateljima)
Jako mi je žao što ću ga prestat pisat, nekako mi je već prirasao srcu....Ima tu mnogo postova koji su mi pružali veselje sreću. Teško ću se naviknuti na to da sad imam novi poćetak, novi blog, sve novo. Možda se jednoga dana odlućim nastavit pisat ovaj blog. Bio mi je najbolji i najdraži. A naravno, ništa od toga ne bih postigla da nije bilo VAS. Zato molim vas da mi pomognete u izgradnji nove sranice, da je jednako zavolim iako dobro znam da nikada neću voljeti niti jedan blog kao ovaj.
I na kraju, obećajem da nikada neću obrisat ovaj blog (jedino u slućaju da nemam drugog izbora)!

P.S. Slobodno i dalje ostavljajte komentare na ovom blogu jer ću ga ja redovito posjećivat.

SVIOMA VELIKI POZDRAV I NAJVEĆA PUSA NA SVIJETU.


Post je objavljen 17.11.2006. u 23:24 sati.