Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/webbug

Marketing

Warez & Tech


Još jedan od mnogih Tech blogova.

Sadržaj: Kao i drugi tech blogovi i ovaj ima mnogo postova o tehnologiji. No ovaj autor također daje link za download raznih programa (uglavnom demo), te link za download keygena (ili cracka) za taj program. Autor jako pazi na sigurnost te nema filea koji nije siguran (nije to neki štreber koji da šta nađe bilo da ima virus ili nema). Autor daje sve novije programe, sa kratkim opisom čemu služi i šta radi. Autor daje i razne savijete za windowse. Zadnji takav post je bio kako staviti MSN hotmail account u Microsoft Outlooku. Meni se pogotovo sviđa to što je autor sa stane napisao šta je to haker. Jer je to jedini put da sam na to naišao, tako detaljno i jasno napisano, među svim tech blogovima koje sam posjetio.

Dizajn: Čim sam vidio dizajn shvatio sam da je autor dizajn uzeo sa nekog sajta, prepravio sliku, i potpisao se. Iako to dodaje neku jedinstvenst među blogovima, ne dodaje toliku kao da si je autor uzeo neku drugu sliku i stavio je. Otvorite ovaj blog i blog stočara dinka (među linkovima) u dva prozora (ili taba) i sad listajte između njih naizmjenično. Očito je. No svejedno je dizajn dobro odabran s obzirom na temu.

Završna riječ: Ovo je po meni jedan od boljih tech blogova. Savjetujem autoru da izmjeni dizajn, i da koristi drugi site za upload, recimo ZShare, jer ovaj koji autor trenutno koristi dopuša neregistriranim korisnicima jedan download u sat vremena.

Ocjene:
Sadržaj: 9/10
Dizajn: 7/10
Srednja ocjena: 8,4/10 (8/10)

Link: Warez & Tech

Post je objavljen 13.11.2006. u 20:59 sati.