Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/malazaljubljena2611

Marketing

Izravno javljanje iz Zivogosca

Dragi moji,,,ma najdrazi moji evo javljamse izravno iz ZIVOGOSCA!

Da, da,,,sada mi triba bit rucak ali se jos razmisljam dal da odem jer mi je dosta pirea i manistre, nekog bljutavog safta i tako,,a kolaci mi se lipe za nepca, tako da,,,uglavnom, imam barem dva tri kila vise,,,ali stoji mi, naravno,,hehe, samo se ja tako tjesim,,

Danas mi je zadnji dan ode, danas je svecana vecera, nadam se i svecanoj veceri, barem ukrasenom, dekoriranom pireu, hehe!
Kandidirana sam za predsjednicu, ali necu pobjediti zato sto je kandidiran jedan mladic samnom i jos jedna cura koja nema definitivne sanse, ali lik je kreten, a kako je ode dosta kretena ----cast iznimkama, glasat ce za njega,,,ali to meni naravno nije vazno,,,dovoljno je sto sam kandidirana,,mislim, i to je vec veliki napredak! Nisam se tome nadala

Uglavnom, profesor Ivo Skaric me obozava,,mozda ste neki i culi za njega,,on je ujedno i ravnatelj ove skole, i profesor je na filozofskom fakultetu u Zagrebu,,,sigurna sam da ga netko od vas zna!

Ima puno zanimljivih stvari za pricat...Ovo j e samo jedno kratko javljanje, ne znam kada cu konkretno imati vrimena javit vam se jer znam kada dodjem doma da ce mi bit stiska oko skole!

Ali vm obecavam, kao prava predsjednica, haha,,,onda mozete mislim,,,ma salim s e,,,da cu nadoknadit svoje izostanke i ne dolazenje na vase, meni najdraze blogove!

SVE VAS POZDRAVLJA VASA MALA ZALJUBLJENA!


Post je objavljen 11.11.2006. u 12:50 sati.