Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/saravanja3

Marketing

Vratijo se ja - Priče iz ZG kocka-mrav city - 1. dio

a bog mi pomogo, a majke ti, ja napiso post! a jeeš mi narod...

isuste ljudi, ja napiso post!

a eto, moro sam, štaću...

eeee, šta se sve dešava ovih dana, pa ja student, ovo ono, menze su uvijek prva destinacija, opustošim i vegeterijanski dio plus nevegeterijanski dio plus brdo sokova i ostalih raznih sladopizdarija, prežderem se ko andaluzijski prepeličar s urođenom manom tikova u desnom oku pa onda s kolegom Schiletom idem u potragu za Sokolom! on je naime vrhovno božanstvo nad božanstvima, to smo naučili od Borata (to mejk benefit grejt kantri of kazahstan!), što naime znači, da mi idemo u potragu za njime, jer naime, on je vrhovno božanstvo.

efo izvještaj o borbi s nedaćom nad svim nedaćama, jednom od onih egipatskih pošasti koja se trebala spomeniti u Bibliji, no nije jer je naime bila prestrašna i tvorci biblije su se uplašili da bi opisivanjem te zadnje pošasti, koja se dogodila poslije dolaska anđela smrti i koja je glavni uzrok zašto je ludi faraon pustijo izrajelce kući, ne bi imali nikakvu zaradu. to su mravi. e. da. mravi. jebli mater. i tako, pravijo ja neki dan špagete. opojni mirisovi su se širili kučom, bilo je divno, a moje preprenabildano tijelo, koje je u međuvremenu povečalo masu mišića za nekih 89%, što je uzrok jedenja u menzi, se lagano znojilo, što nema nikakve veze s ostatkom priće, no eto, ja sam vam to reko samo da znate, da ne bi bilo kasnije pizdarija. i napravijo ja taj famozni gurmanski uradak sreće i zadovoljstva, tijesto je veselo vikalo: ''razreži nas, pospi nas sosom, pojedi nas'', a ja se smijem, a trebe u plač... i najeo se ja, prenabildani stomak (nema veze s pričom, no eto, ja opet to napominjem samo da znate) je veselo zagugutao, poput ranjenog lava u dubini narodne republike kongo u maloj stepi. i ostavio ja posuđe u sudoperu. i dugnem se ja ujutro, obavim jutarnje poslove, bildam nekih 5 sati (opet to napominjem samo da znate) i tek, men nešto sumljivo. ja ode u kuvinju, a ono u sudoperu milijarda mravi na tanjuru, orgija nad ostacima špageta. deru se, siluju, jebu majku, pucaju iz kalašnjikova, a ja popizdio... i poput mojsija otvorih pipu i pustih vruću vodu! grohotom sam se smjio, dok su mi mravi jebavali sve po spisku, utapajući se. slučajno mi se pri ruci našla injekcija s AIDS-om i hepatitisom C, i dohvatio sam jednog mrava i izbo ga! onda sam ga ja kao fol vijao, a zapravo pustio sam ga da ode. plan je da on postane poznat u mravinjaku kao mrav koji je pobjego velikom prenabildanom čovjeku (opet to napominjem samo da znate), pa da postane nacijonalni heroj i da pojebe cijeli mravinka i da ih sve zarazi! od tada se drastično smanjio broj mravi. e. isto sam primjetijo povečana grupisanja mravih kad jedem kruva s eurokremom:

Image Hosted by ImageShack.us

ova slika također ima ime eurokrem. kasnije sam saznao da su ova dva lika stradala u napadu crvenih mravi, malih sitnih žutih mravi, mravi metrosexualaca, mravi homosexualaca i mravi jehovinih svjedoka.

a sad ču vam ispričat priču o neviđenoj hrabrosti i snalažljivosti dvoje ljudi u okrutnom svijetu zagrebačkog andervorlda. išli ja i kolega Schile u Kinestar gledat film Borat (very nice! i like!), ubili se ko ćubasti gnjurci od smijanja, tek mi zamjetili kockarnicu pokraj Kinestara. i zaintrigisali se mi za to. uđosmo mi unutra i vidješmo hrpu šarenih mašina. i izvadismo mi ogromnu svotu novca, spremnu na trošenje. svota je iznosila: 2 kune. spremno sjedošmo za aparat i ubaci kolega Schile kunu. i pivuče ručicu. stade da se vrti... i ništa. ubacim ja posljednju kunu. i zavrtim... tek jeeš mi narod... dobili mi. ne znam ni kako, ni na koju foru, a bogami ni kolega Schile, dobišmo mi 4 kune! i poveselišmo se mi, ugrabišmo četiri kune u slavodobitno izađosmo van iz centra svih poroka! konobar nas je čudno gledo, nevjerujući očima koje su mu podarili otac i majka. slavodobitno zaključismo: ''Opljačkali smo kockarnicu!'' i tako smo mi zaradili para...

eto, neću više pisat, i ofo je puno, drugi put pišem o nastavku pustolovine nas dvojice mladih prenabildanih mladića!

Post je objavljen 11.11.2006. u 12:31 sati.