Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/teenfilozofija

Marketing

Dosada

wavemahwavemahwavemah
Pozdrav. Postoje različiti oblici dosade. Nekim ljudima je dosadan rutina nekima neka stvar nekima drugi ljudi... Ja ne znam da li je meni ikada u životu bilo stvarno stvarno dosadno. Možda si ja samo umišljam da mi je dosadno. Ostavite komentare ako vam je ikada dosadno. Pozdrav.

Granica je uvijek tanka između genija i luđaka

Pozdrav još jednom. Meni to mama često to kaže. U povijesti ima mnogo takvih ljudi. Kao naprimjer Hitler. Htio je osvojiti svijet. To je luđački. Zbog te njegove želje pomrlo je 60 000 000 ljudi.
Ipak ću malo promijeniti temu još. Sada sam se sjetio da sam neki dan pitao što bi se desilo da je izbio sukob između SSSR-a i SAD-a. Nastao bi treći svijetski rat- pomislio sam. Tata je rekao da bi se gađali nuklearnim, atomskim bombama i u svijetu ne bi bilo hrane i bila bi ekološka kriza u svijetu. A tko bi pobjedio? Odgovor: Nitko!!! Samo bi pomro ogroman broj ljudi po cijelome svijetu. Možda bi cijela povijest 80-tih, 90-tih bila potpuno drukčija. Pozdrav! wavewavemahmahwavemahwavemahwavemahwavemahhrvatskahrvatskahrvatskahrvatskahrvatskahrvatska

Post je objavljen 10.11.2006. u 18:50 sati.