Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/1971

Marketing

Kokoschman forever

Čitah neki dan na jednom blogu ovdje o glupostima kojima si muškarac može upropastiti život...

Kad se upustite u vezu s pogrešnom ženom (slabom, psihički nestabilnom, očajnicom, glupom, nepouzdanom, nezrelom...) mislite da će je vaša ljubav spasiti/promijeniti....

Thanks to Marita


Dakle... Ako si psihički rastrojena, prikrivena alkoholičarka, narcisoidna mamina maza, ako te gaze, ne cijene, ako te trebaju samo za seks - javi se Kokoschmanu. On će te cijeniti i voljeti.

Ako se zbog svega što ti se događa ponekad ne osjećaš kao ljudsko biće - također se javi Kokoschmanu. On naime misli da je žena čovjek.

Ako si sklona kresat se na svakom koraku, također potraži Kokoschmana. Jerbo on nije ljubomoran ni posesivan, ne želi te pratiti ni kontrolirati već (jadan) vjeruje da će jednostavno znati da li je važan ili ne.

Ako bi možda Kokoschman s tobom ostvario neobaveznu vezu on će ti to i reći. I povjerovati kad kažeš da želiš isto. Kasnije mu bez problema možeš nametnut osjećaj krivice i šikanirat ga na vlastitom mu blogu. Kokoschman skrušeno podnosi sve.

Ako bi on s tobom možda ostvario neku pravu vezu, budi prema njemu ljubomorna i posesivna. Ne vjeruj mu ni za živu glavu. Jer znaš da se muškima ne može vjerovati.

Ako si slaba, jadna i sjebana, Kokoschman će sve to polako preuzeti na sebe. Ti možeš rasti i jačati uz njega, skakat mu po glavi dok on postaje sve jadniji i sjebaniji i sve dok se takav ne skljoka pod zemljicu crnu. Jer Kokoschman će sve dati za tvoju ljubav.

Ako si možda skroz normalna, optimist i stabilna osoba - ne diraj Kokoschmana. Nisi ti za njega jerbo onda više neće biti Kokoschman. Dakle, ubila bi tako zadnjeg pravog superheroja. smokin





Post je objavljen 08.11.2006. u 21:28 sati.