Pregled posta

Adresa bloga: http://blog.dnevnik.hr/mrssparrow

Marketing

MRTVI PHOENIX SPAŠAVA JOHNNYJA DEPPA

Johnnyju Deppu se nakon 13 godina iz groba javio prijatelj River Phoenix. Na seansi kod psihijatra upozorio ga je na opasnost koja mu prijeti od opsesivnog obožavatelja.


Johnney Depp primio je poruku s onog svijeta od svog davno preminulog prijatelja Rivera Phoenixa.

Naime, Johnnyju prijeti opsesivni obožavatelj i River ga je odlučio upozoriti na to preko holivudskog psihijatra Kennyja Kingstona.

Phoenix je umro prije 13 godina u noći Svih svetih pred vratima Viper Rooma, kluba čiji je Deep bio vlasnik, nakon što si je ubrizgao preveliku dozu heroina.

Na godišnjicu svoje smrti ukazao se poznatom psihijatru kako bi prijatelja, koji se upravo nalazio na svojoj redovitoj seansi, upozorio na opasnost koja mu prijeti.

River je rekao Kingstonu kako se boji za Johnnyja, jer se netko zloban okomio na njega. Još je dodao da "opasnost leži u sjeni''.

Psihijatar koji se specijalizirao za komunikaciju sa celebretyjima i duhovima, ovu je poruku protumačio kao upozorenje na poludjelog obožavatelja.

S obzirom na Johnnyjev filmski opus, čini se da ga nadnaravno itekako zanima, zato ne bi trebalo iznenaditi ako ovo upozorenje shvati sasvim ozbiljno.


Slibe.com - Free Image Picture Photo Hosting Service - Click to enlarge


AJME MAJKO OVO SAN VAN MORALA REĆIeekeekeekeekeek

Post je objavljen 06.11.2006. u 12:48 sati.