Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/rakijajezakon

Marketing

Gospodar bureka "Dvije pečenjare" (3. poglavlje)

"Bobo i Stanimirović u gabuli"

Bobo i Stanimirović su zaspali. Gojko je čuvao stražu i kao uvijek pričao sam sa sobom: "Gojko hoće svoja burek! Gojko volji svoja burek... moja zljato!.. Kada Gojko pruži priljika on ubi gospodar Bobo i uzme... MOJE ZLJATO!... ALJI GOSPODAR BOBO MOJA PRIJATELJI, nje, ja ne ubi Bobo... KAKO NJE, UKRALJA NAM BUREK! UKRALJA NAŠA ZLJATO!!!... Nje ja te nje čuje, ja te više ne treba.. odljazi... Šta si rekajo!? Si ti maljo gljup!?... Čulja si me! ODLJAZI!... Ja da odljazi!? Bez ja, nje postoji TI!... Reklja ja tebi, ODLJAZI!!! TI GLJUPA SMRDLJAVA STVOR!" i njegova druga, zla strana je otišla.
U jutro kad su se gospodar Bobo i Stanimirović probudili, čekalo ih je iznenađenje! Gojko je ulovio dva veća štakora i jednoga počeo jesti, a Stanimirović je na to poludio i uzeo mi ga iz ruku: "Prvo ga treba pripremiti! Začiniti i skuhati!". Tako dok je stanimirović kuhao fini gulaš od štakora, Gojko je plakao i zavijao: "UNJIŠTILJA GA, DEBELJA ŠIPTAR MI UNJIŠTI HRANA!!! BUUAAA!!! TO TUŽNI KRAJ ZA ŠTAKOR!". Tako su svi osim Gojka lijepo jeli i uživali u hrani kad, začuju nekakvu buku... Došuljali su se do najbližeg grma i pogledali što se događa... Imali su što i vidjeti... cijela četa šizofreničnih pekara hodala je prema gradu Gonvrata! Taj je grad stajao na putu do uklete pekare, ali prije nego li su naši junaci uspijeli bilo što pomisliti, na četu su počele padati prazne boce, limenke i kamenje. Četa je pobijena. Bobo i Stanimirović su ustali da nastave svojim putem, ali dvojica zamaskiranih ljudi su ih oteli! Stavili su im vreće na glave i odveli do jednog tajnog mjesta u obližnjoj šumi.
Kad su im skinuli vreće sa glave, nalazili su se u nekakvoj špilji okruženi nepoznatim ljudima. Priđe im jedan i kaže: "A dže vam je treći!?", Bobo mu odgovori: "trećega nema, samo smo nas dvoje. Tko si pak ti!?", a čovijek odgovori: "Ja sam Jelomir", Bobo kaže: "Poznam ja jednog Boro mira, oboje imate blesava imena!", a Jelomir odgovori: "Možda zato što mi je brat! Jeste li bili prijateljai!?", Bobo odgovori: "Sa njegove strane i više!",na što će Jelomir: "Onda će te možda pogoditi činjenica da je silovan u šupak i policija ga još nije obradila!?", Bobo nije skrivao sreću na licu, što se Jelomiru nije svidjelo pa mu je rekao: "Jeste li sigurni da nije bilo trećega?"bobo potvrdno kimne glavom. "Onda vam neće smetati ako ubijemo boga u onom malom gmizavom ružnom žutookom stvorenju tamo vani.", ali Bobo to nije očekivao. Ispričao je Jelomiru da je Gojko njegov vodić i da ide uništiti najmoćniji burek u međualbaniji. Kad je Jelomir čuo da Bobo posjeduje moćni Samirramizov burek, reče: "Oooo, Nećeš ti mali nikamo, ideš ti lijepo u naš grad Gonvrata i tim ćemo ga burekom štititi od šizofreničnih pekara! TI NAM PEKARI NEDAJU DA PIJEMO NA MIRU!!!" Bobo nije imao izbora nego nastaviti s njime.

Znam da sam uranio sa ovim poglavljem. Nisam ga trebao objaviti do sutra...

ALA HOMO ČA POPIT!!!party!!!

Post je objavljen 05.11.2006. u 19:55 sati.