Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/harrypotter

Marketing

Kad Harry Potter odraste...


Mali Daniel Radcliffe više nije mali, a to je zorno i pokazao gostujući kod Rickyja Gervaisa u novom sitcomu, glumeći samoga sebe kako se igra kondomima i upucava starijim ženama.

Nakon "U uredu", Ricky Gervais pokušava svoj uspjeh u komediji ponoviti serijom "Extras" u kojoj je on neuspješan glumac, a brojne zvijezde se kao gosti pojavljuju često glumeći sami sebe i zafrkavajući se na račun vlastitog imidža. Upravo je to učinio i tumač uloge razvikanog malog čarobnjaka u jednoj od epizoda nove sezone.

"Danielovo ime smo spominjali još tijekom prve sezone, ali nismo mogli doći do njega jer je tada učio za završne školske ispite", kaže Ricky Gervais. "On je inače mnogo stariji od svojih godina - meni je rekao da ne bih trebao nositi odjeću s vodoravnim prugama."

Daniel se u "Extras" pojavljuje u izviđačkoj uniformi, s tipičnim okruglim naočalama na nosu ("nisu moje, to je samo za lik, zaboravio sam ih skinuti") na snimanju svojeg novog filma (koji nije iz znate-već-kojeg serijala) i pokušava, užasno nespretno, upucavati se svemu ženskom što mu uđe u vidno polje. U to spadaju i pola stoljeća starija Dame Diana Rigg, legendarna Emma Peel iz "Osvetnika", te dvadesetak godina starija Maggie Jacobs (Ashley Jenssen), stalni lik u seriji. Ima tu zabavnih dijaloga i jednog poigravanja malom gumenom stvarčicom, pa se možemo samo nadati da će to uskoro dospjeti i na neku od naših televizija, makar morali prvo odgledati prvu sezonu pa ovu drugu (u kojoj su se, prije Radcliffea, sa sobom sprdali i David Bowie, Orlando Bloom...). A foršpan za Danielovu epizodu već je, naravno, završio na YouTube pa ga možete vidjeti barem na internetu.

Post je objavljen 18.11.2006. u 20:06 sati.