Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/iviupragu

Marketing

jučer i danas

Danas sam bogata. Nika je otišla doma i ostavila mi ključeve od svoje sobe. Ha! Da mogu do frižidera, naravno a i zato kaj u utorak dolaze neki njeni frendovi pa će spavat u njenoj sobi. Ostavila je i svoj laptop kod mene pa sad imam dva. Ha! A Peto (t ima kvačicu pa se to čita Pećo) danas radi cijeli dan pa mi je ostavio ključeve da mogu kod njega u sobi gledat televiziju. Večeras u 8 je "Mr.& Ms. Smith". Ha! A kak je jučer i stipendija sjela, imam i love. Ha! Al to je sve. Nike nema, Johnnija nema, Pete nema, Mate (on isto ima kvačicu pa se čita Maćo) nema, Zagreba nema...
Jučer mi je Fiko poslao novi spot od Pušenja i jako sam se rasplakala. Pjesma se zove "Dobro dvorište" pa me podsjetila da i ja imam svoje dobro dvorište ali jako daleko. Nije ni ovo dvorište loše al nije to to. Ovo mi je prvi vikend da sam potpuno sama.

Jučer sam imala svoj prvi pravi "falimimojedoma" slom. To mi se već desilo početkom drugog tjedna otkako sam stigla, al to je bilo nekak normalno, kolektivno, svi smo bili takvi. Ovo jučer me jako iznenadilo. Napokon sam shvatila osjetila kolko volim mamu, tatu, prijatelje, lisnato sa sirom, dinamo, zagrebačke menze i tramvaje.

Pa sam išla pit.

Tek toliko, da nebudem tužna.



Post je objavljen 04.11.2006. u 15:01 sati.