Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/vehementno

Marketing

...bon-ton-din-don}

Inače ne pišem u ovo vrijeme. Ovo je vrijeme čudno i potpuno nekreativno. I ne robujem imperativu pisanja. Ne tjeram se pisati svakodnevno niti o svakodnevnici pisati. Jer to je glupo. Tužni su oni koji vjeruju da je dospijeće na onu S* listu oznaka kvalitete te zbog nje mijenjaju ime bloga, postavljaju gugl linkova i ostavljaju spamerske komentare. Ohladi malo. Link nije link ako ga ne poznaješ osobno. I ona poznata: kvaliteta ne kvantiteta. Vi stavite svoj zarez.
Ali puko sam i zato škafiškafnjak->



Dragi susjedi, iznad!

Koristim ovu priliku kako bi Vam, iako se nismo službeno ni upoznali, zahvalio za sve divne stvari koje ste za mene učinili.
Život bez Vas svakako ne bi bio isti i ovo ću iskustvo prenositi naraštajima s koljena na koljeno. Znači, ako me netko dotakne koljenom, ili ja njega, ili mi sjedne u krilo, iskustvo ću prenijeti njemu.

Nadalje, veoma je prpošno od Vas što ste mi omogućili, iz toga i proizlazi moja neizmjerna sreća, da budem budan 26 sati. Siguran sam da će se ta brojka još i povećati, a time i moja sreća.
Prekrasno je to što ste mislili i na praktičnost, te sada nemoram nositi sunčane naočale jer će crne mrlje ispod očiju, poput nekakvog bejzbolaša, privlačiti sunčeve zrake i skretati im pozornost s mojih prekrasnih plavih očiju. Zašto se uopće zovu podočnjaci? Pa to je tako podcjenjujuće i podrugljivo. Ja ih odsada zovem sunčštitočnjaci.
Eh da, skoro sam i zaboravio, hvala Vam na zapanjujućoj ljepoti maske za Halloween. Biti, izgledati i osjećati se kao zombi jednostavno je neprocjenjivo. Nekako nije ni bitno što ste s maskom malo zakasnili.

I nadam se da niste samo meni pomogli, te da je od vašeg drdanja bilo višestruke koristi.
Duboko vjerujem da svi mi živimo vašim bioritmom i da je početak radova sa startom u subotu, u 7:14 ujutro zapravo najbolji početak dana. Uz margo, jogurt ili više neznam koja je to reklama.
Subota je, dakako, dan kada se ljudi ranije dižu nego inače i uopće bilo bi bezveze kada bi subotu koristili za odmor jer puno je bolje ostati u ritmu i biti umoran. A taj je umor i opravdan, jer nema odmora dok traje obnova.

Najviše se, pak, divim vašoj urbanosti i primanju globalizacije te primjenjivanje iste na nova pravila. Pa tako je!: bonton je ionako stara knjiga koja nema pojma o ponašanju. Tko kaže da bi svatko trebao imati vremena za sebe, za učenje ili odmaranje. Svi smo mi jedno globalno selo i živimo u privatnom zajedništvu.

Sa štovanjem,

Ja


p.s. UGASITE VIŠE TU JEBENU BUŠILICU/TURPIJU/ŠTEMALICU/GRICKALICU JER NEMOGU SPAVAT, NEMOGU FUNKCIONIRAT I POGODILO MI JE ŽIVAC TE SAM SE POČEO ČUDNO PONAŠAT!!!!!

BON-TON-DIN-DON-DIN-DON-DIN-DON-BOOM!!!!!!!!

sad je kolko je i bušilica još radi. a ja sam budan jučer od 13 sati. sekunda spavanja bila je od 06:09-7:14.baš me zanima.


Post je objavljen 04.11.2006. u 16:07 sati.