Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/rakijajezakon

Marketing

Gospodar bureka: "Burekova družina" (3. poglavlje)

"Raspad burekove družine"

Prošlp je nekoliko sati otkako su naši junaci ušli u Kamenički park. Svi su bili shrvani i tužni što su izgubili prijatelja Grgu, ali nisu oni krivi što je nepodnošljivo smrdio na mješavinu pišaline,govna i rigotine. Odlučili su se da noć prospavaju na tome mjestu. Boromir je mamuran otišao po drva za logorsku vatru, Anđelko je izvadio švercerske šnicle za roštilj, Gnoj je posegnuo za pivom, a sir Lobotomijan je blijedo gledao. Bobo je tužan otišao u šetnu. sam samcat.
Boromir je naletio na Bobu i kaže: "Nitko od nas ne bi trebo da šeta sam, a naročito ne ti jer mnogo toga zavisi o tebi... Bobo!.... Ah... ja znam zašto hoćeš samoću... Ja ti ga mećem iz dana u dan... pa te boli guza." Na što mu Bobo odbrusi: "MARŠ!" ali Boromir se neda: "Hmmm, šta ti meni marš!? ummm, zašto me odbijaš?" Na što će bobo veselo: "Ti se samo jebeš u čmar, ja bi da probam nešto drugo, nešto divlje!" Boromir će na to zbunjeno: "U čmar!?... Slušaj mali, imao sam mnogo žena, ali ti si jedini dječak koji me uzbudio! Nije ti dosta to!?" a Bobo će prestrašeno: "zašto mi to govoriš?" Boromir: "Za... Zaš... Zašto.... AAHHH! U KURAC!!!!... Jebat ću te, skidaj gaće!... Odmah, sada odmah!" Bobo: "Skidaj gaće ti!" A Boromir će sa osmjehom na ustima: "Ja ne nosim gaće!... Nikada i nisam! I ti to dobro znaš Bobo!" Bobo je okrenuo leđa Boromiru i pokušao otići, ali Boromir će ljutito za njim: "BOBO! SAD ĆU DA TE JEBEM!!!, STANI!" i skoči na Bobu, dok je Bobo vriskao i vikao da ga boli, Boromir se nije obazirao i bobi je jedina šansa bila da uzme burek u ruku, što je učinio, postao nevidljiv, srušio Boromira na tlo i pobjegao od njega. Iz daljine se samo čuo Boromirov glas: "BOBO! BOBO SMRADE! SMRADE!!! AKO MISLIŠ DA SE SAKRIJEŠ NE MOŽEŠ!... u jebote kako sam pao.... HIK!...."
Bobo se povukao na vrh brežuljka kod nekog spomenika u parku i tamo sreo Anđelka. Ispričao mu je što se dogodilo, a Anđelko ga je utješio i rekao: "Nisi ti kriv Bobo. Taj burek lako zavodi ljude, čini te neodoljivim i vjeruj mi, svi bi te željeli, ali to je teret koji si sam odabrao.". Bobo mu odvrati: "Moramo ga vratiti u pećnicu. Burek takve moći mora biti uništen! više me guzica boli od svih kojima se sviđam...". I od jednom, Anđelko izvuče prošvercani mač i kaže: "AKO TI JE ZDRAV RAZUM MIO, BJEŽI SINE!!!". Bobo nije odmah shvatio o čemu je riječ, ali je ubrzo shvatio.
Šizofrenični pekari su napali! Anđelko se hrabro borio i svima je rzao pimpeke i jaja bez milosti. svakim je napadom vikao: "BESPLATNO ŠKOPLJENJE!!!" što je i napravio. Borba je bila žestoka i svi su sudjelovali, kad od jednom začuju jauke u daljini. To je bio Boromir! Da se razumjemo, Boromir nije vikao nego protivnici. Da malo pojasnim, Boromir je šizofrenične pekare jebao u šupak, a oni su vriskali od boli. Društvo je ubrzo shvatilo da Boromir neće još dugo izdržati te su glaasali hoće li mu pomoći ili ne. Glasanjem je odlučeno jednoglasno: "KO GA JEBE!" i otišli su svojim putem.
Nakon što su šizofrenični pekari svladali Boromira i zabili mu slanac u nos i cijeli kruh u guzicu, krenuli su za ostatkom družine i ulovili su Mirka i Papka, te su ih uzeli kao taoce. Nakon što su vidjeli prizor,Stanimirović, Anđelko, sir Lobotomijan i Gnoj su pobjegli glavom bez obzira.
Stanimirović se odvojio od ostale trojice i krenuo prema potoku, gdje je vidio kako ga Bobo prelazi. Viknuo je: "BOBO, DOLAZ VAMO MATER TI JEBEM!" Ali Bobo ga je ignororao. Kad je vidio da nema smislakaže mu: "Boli me kurac kamo ideš, ali nećeš me ostaviti ovdje da me šizofreničari jebu u šupak!" te skoči u potok za njim, ali problem je bio u tome što je Stanimirović zaboravio da ne zna plivati i počeo se utapati u vodi do koljena. Bobo se nije dao smesti i nastavio je svojim putem, a Stanimirović, nakon što je shvatio da je voda plitka, pohita za Bobom.

Bobo i Stanimirović su na putu prema Samirramizovoj pećnici u ukletoj pekari, Boromir je silovan i čeka policiju, Grga sivi smrdi po govnima, Mirko i Papak su oteti, a Anđelko, sir Lobotomijan i Gnoj ih pokušavaju spasiti, ali se prvo trebaju još malo alkoholizirati.


Kraj priče o "Burekovoj družini"

Ubrzo očekujte: Gospodar bureka: "Dvije pečenjare"

ALA HOMO ČA POPIT!!!party!!!


Post je objavljen 01.11.2006. u 03:18 sati.