Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/animewings

Marketing

napola bolesna napola zdrava ili samo obična mučnina zvana okami

Ajme danas se tako čudno osjećam,dok sad ovo tipkam oči mi tako suze,suze doslovno cure kao vodopadi,bol osjećam od kukova prema dolje i blago sam sick. Krasno,taman kada počinu praznici ja se uvijek razbolim(dobra strana je što ću igrati po enti put kingdom hearts ili ffx-2)i onda poludim jer dok ostali se odmaraju ja kašljem,cmizdrim jer mi je hladno ili spavam(ali po10 minuta u sat vremena jer me toliko boli glava da jednostavno šizim)ili završim igricu pa počne plakati kao kišna godina.
A sad želim prikazati vam jednu prekrasnu igricu zvanu Okami.Stvarno izgleda prekrasno(znate svi koji su čitali ovomjesečni gameplay znaju o čemu pričam)Igra se igra u jednom liku U obličju vuka(živio wolf's rain)iliti slavne božice sunca Armiteratsu(mislim da se tako piše)naš cilj je vratiti zemlji život,kako?
Pomoću crtanja,naime cijeli je dizajn napravljen vrlo neobično i doslovce prekrasno.Animacije su prekrasne uključujući i glazbu koja je doslovce za prste polizati.I što je najbolje veže se s nekim elementima japana.
A sada slikice: nemate ili imate dojmove,ja vas sutra komentiram,tako jer sam prilično dead.
Free Image Hosting at www.ImageShack.usFree Image Hosting at www.ImageShack.us
ova mi je najdraža ali je premala a veću mi nije htio dati...
Free Image Hosting at www.ImageShack.us
sayonara*cough.šmmmrc.hik*



Post je objavljen 30.10.2006. u 20:32 sati.