Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/martininblog15

Marketing

Poginuo prvak Hrvatske u hrvanju

Ljudi,ne znam kaj da vam velim.O čemu da uopće pišem.Jako sam potresena.nonoJoš uvijek nebrem vjerovati da se to dogodilo.Da nema više našeg Kuzme,koji je bio jedna prekrasna osoba,puna života,zadovoljstva,sreće.Osobe koja je imala velike planove za budućnost.Osoba koja je imala poseban sjaj u očima,koja je uveseljavala život svima oko sebe...nononono
Poznavala sam ga od malih nogu.Moj tata ga je trenirao dak je bio još klinac..Uvijek se zezao s menom,zafrkaval me i bio je jako pristojan.Nema riječi kojima bi opisala njegovu dobrotu.Evo vam članak.

NESREĆA Smrtno stradao Tomislav Kuzmić (24) u Varaždinu
U prometnoj nesreći poginuo prvak Hrvatske u hrvanju


VARAŽDIN - Gotovo na istome mjestu na kojem su prije tri godine poginula tri mlada nogometaša Varteksa, Silvestar Sabolčki, Kristijan Kitner i Krunoslav Sabolić, je poginuo 24-godišnji Tomislav Kuzmić, reprezentativac i državni prvak u hravnju u kategoriji od 74 kilograma. I opet je brzina bila kobna i isto je mjesto bilo kobno, točnije, sljedeći rasvjetni stup, nekoliko metara dalje. I on je, kao i Varteksovi nogometaši, stradao u audiju 3.
Nesreća zbog brzine
Nesreća se dogodila pretprošle noći oko 2.20 sati u blizini raskrižja Ulice Pavleka Miškine i Koprivničke ulice. Audijem 3 upravljao je M. D. (25) iz Varaždina, koji je ne prilagodivši brzinu okolnostima ušao u desni zavoj i izgubio kontrolu nad upravljačem. Uz to, bila je loša vidljivost zbog magle, pa se automobil zanio i udario u metalni stup javne rasvjete. Automobil se prevrnuo na krov, a Kuzmić je ispao iz njega i od ozljeda umro na mjestu nesreće. Ozlijeđeni su i vozač M. D., te drugi putnik J. K. (22) iz Varaždina, koji se nalaze u bolnici na liječenju.

Mato Kuzmić, otac poginulog mladića, jedva čujnim glasom rekao je da je obitelj u šoku i da nam ne mogu ništa reći jer obdukcija još nije gotova te da ne znaju kako se to dogodilo.

- Počeo je trenirati kao dječak, još prije 14 godina. Bio je vrhunski sportaš, kapetan ekipe i nosilac sporta u klubu. Vodio je kadetsku školu u klubu. Pokop će biti sutra na varaždinskom groblju u 14 sati, a prije toga u 12 sati bit će komemoracija u Hrvačkom klubu - kazao je Kuzmićev trener Pero Panić.

Osim obitelji potreseni su i brojni prijatelji iz Hrvačkog kluba Vindija, čiji je bio kapetan.

Ljubimac žena
Oslonac varažinskoga hrvanja i glavna nada snova o novoj tituli otišao je pred osiguranu završnicu Prvenstva Hrvatske. Idućeg je vikenda u Zagrebu zadnji turnir prvog dijela, a Lika i Vindija već su sigurni finalisti, koji će odlučiti o novom prvaku. Bio je ljubimac publike, obožavan u društvu, posebno ženskom.

Sjećam se kad sam ga posljednji put vidjela.Bilo je to u subotu,7.10.Bili smo u Zagrebu na turniru.Sjećam se kak me zezal..Sjećam se svega..Svih njegovih riječi i postupaka tog dana..nonono...Ja nebrem vjerovati da je to prošlost i da više nikad u životu nebumo vidli tog prekrasnog dečka...nono


Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Pitam se da li ima Boga???namcornamcornonononoUzeo je sve osobe koje su bile prekrasne,koje su voljele svim srcem i koje nisu nikada učinule ništa loše drugima.Tu nema pravde..Jako sumnjam u Boga..AKO NAS TOLIKO VOLI,zašto nam onda to čini???Zašto je baš on sjedio otraga i izletio iz auta??Zašto je moj deda poginuo a ne netko drugi?ZAŠTO??????nonono
Dok ovo pišem suze mi naviru na oči..Sutra je sprovod..Njegova mama je prekrasna,uvijek pita za mene.I sad kad joj je najteže,kad je izgubila voljenog sina,ona je pitala kak sam ja,dal sam zdrava..Boli me srce..Duša..
Ovo je slika sretnih dana(on je u crvenoj majici)

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

On je u crvenom dresu
Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Laku noć...nononono







Post je objavljen 29.10.2006. u 22:32 sati.