Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/griffith

Marketing

Na Sljeme, noga već sama beži....

Oi, dragi moji ljudovi....
Evo jučerašnji mi dan čak nije prošo u beskorisnom zujanju u komp i predavanjima na faxu.
Uzel sam si dan odmora, i s frendicom put Sljemena pod noge. Tak smo se mi lijepo dogovorili u 9 da se nadjemo, heh očito sam zaboravil kak se ženske dugo spremaju pa smo krenuli koo deset al tek na kavu hahaha umro sam od smijeharofl tak si mi pijuckamo kavu (ona) ispred tunela, a ja jedva čekam da napokon krenemo prema gore :)
no i to je krenulo zaboravih kad oko 11 bi će smo počeli pjehe do gore.
Sljeme je predivno, obojano, šareno, sviježe... s vremena na vrijeme prohladno al to samo zato kaj je vjetirć puhal... istina bog sunce se skrilo, al nije nestalo sve te šarene čarolije ;) ustvari nije se skrilo nek se skrivalo stalno pod oblake, al kad treba lupit koju sličku onda dodje i zeza nas haha
al sve u svemu bilo je lijepo malo planinarit do gore.... heh na pol puta malo više sam totalno ogladnil i skoro umro :)) (zaboravih uzet sendvič jel u onoj žurbi da dodjem do nje na vrijeme ko se usudio mislit na to hehe,al uzalud) sve bih prodao onda za jednu čokoladu hehe... no i taj osječaj gladi je proša ubrzo nad panoramom boja, ko da ih je neki umjetnik nanio na platno, samo kaj su sviježe.
niš, gore negdje oko 16 na vidikovcu smo spili drugu kavu(ona) lol i čekali da dodje žičara, pa da se spustimo u grad na kolache naravno, zar ste sumnjali, fala brezu kaj ih je omogučio jer gore smo spiskali svu lovu na klopu...njami
sve u svemu jedan lijepi rekreativni dan, daleko od kompa, i briga svakodnevnog života.
pa dragi moji ne znam kad ste vi zadnji put bili, il dal ste ikad bili na jesen, al definitivno preporučam da se jedan dan, pošto nemrete u tjednu možda vikendom, definitvno odvojite za vas u prirodi, i nagledajte se šarenila, i jednom riječju - uživajte.
evo bum vam postal par slika da vidite, al u nadi da bum i vas uspijel odgovorit, od kompa makar na jedan dan ;)smijeh

p.s. neki novi slide pa da vidimo
                  

Scroll images by bigoo.ws



Post je objavljen 27.10.2006. u 09:08 sati.