Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/trigona

Marketing

Nešto kao "I can feel it"

Bila sam sinoć na Kočanom orkestru. Cigani su me oduševili.
Prije sam bila škrta dati pare za kartu. Mislim da je bila oko kojih 200 kuna. Sad mi je jasno zakaj. Predobri su.
(Za jučer sam platila 75 - i dalje sam škrta. Bila sam i na Seal-u, ali sam dobila kartu. Kak stvari stoje izđiberit ću se i za James Brown-a.)

Mislim da ću morati odustati od traženja prave ljubavi i prhvatiti se nekoga tko će mi biti samo drag kad već ne mogu naći nekoga u koga bih se zaljubila. Jer, jučer sam bila tako žedna, a tako mi se nije dalo ići do šanka... Pa sam pomislila kak bi mi frajer super došao u takvom trenutku.

Razmišljala sam nekaj i zaključila da sam površna u kontekstu da odbijam ljude na temelju izgleda. Pričam o muškima. Rekla sam to frendici. Znam neke likove s kojima sam mentalno na finoj istoj frekvenciji, ali mi fizički uopće nisu privlačni. Ono: prenizak je, ima premale uši, preplave oči i slične gluposti. Pobila mi je frendica teoriju. Jer, imala sam i niske i svijetle i tamne i ovakve i onakve. Ali nisam imala Cigana. Bio sinoć jedan ful dobar, ali je meni zanimljivija bila moja čaša. (Neka špica im je sivo odjelo na prugice...) Novi projekt - potražit ću nekog dragog Cigana...

Opet spoznajem na sve strane, ali najbitnija je ona da znam kaj hoću biti kad narastem. Hoću biti Đelo Hadžiselimović. Samo ja bih birala muziku svijetu.

Post je objavljen 26.10.2006. u 11:00 sati.