Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mii

Marketing

FESTO 2006

Hm...da...

Pa evo jedan mali izvještaj s Festa...tj.ono čega se još uvijek sijećam!!

Uglavnom bit će Maja kao hostesa na Festu...dobro bit će!! Mislila Maja lak je to posao, ma k*** Nisam u životu radila toliko, a mislim svi znamo kolika sam ljenčina !!
Image Hosted by ImageShack.us

Daklle..ubitačan tempo rada, hrpa ljudi, neispavanost, predavanja... okei!! Preživjela sam!!
uglavnom počeo festo u četvrtak, ali mi morali od srijede bit u opatiji!!
Ono laganini mi krenuli, ali kad ti dođe u glavu da treba složit 1000 poklona, nije sve super!! I radili mi, radiili, visili na najdosadnijim mogućim predavanjima jer onda sam bila Teta Hostesa pa sam morala gibat kako oni bogati seronje prdnu...ali uspjela S Maja i to!!
I tako...ljudi govorili o nekom partyu u petak u Hemu.. ali upad s akreditacijom koja btw košta 1500knlud
Ali kad si u pogonu od 8.30 ujutro jedino što želiš (bar ja) je na spawanac!!
I došli mi u petak gore u 8.30lud grozno!! I cijeli dan...pogodite šta?! Šljaka...headbang
i tako polako se spušta večer..ali ono upoznaš ekipu i ne ide ti se doma!! A neda ti se više ni radit!! A party počinje oko 11! Ma kao idemo mi doma, crknuti smo!! Dobro...frendica i ja odlučile se vratit jer jadni dečki nisu imali s kim van!!
Povratak u Opatiju u 22.30...spawanje u autu koji je btw.dečima dao lik iz Zg-a neka se oni voze!! I tako uspavali se mi..jer su dečki morali još obavit neke poslove. Okei...već u 00.00 kad su oni bili gotovi nama se počelo spavatzijev ali idemo popit jednu cugu pa ćemo kao doma!! I uputili se nas četvero smogovaca u Hem...a tamo ekipa brije sto na satparty
Cuga za nas besplatna...tj. oni nam dali lovu za trošit!! Svakih 15 min konobarica je bila kod nasparty Samo alkohol... i ode 800kn u čuku vremena!! Kao sad treba ić plesat, a ja zabijena ko deva..ne mogu se dignut! Ali idemo mi ekipa... i onda opet Image Hosted by ImageShack.us a pivčine sam se nalila ko nikad u životu!!
Odvratno...kad si žedan, a nemaš šta osim alkosa... ludnica bila!!
Došla doma, legla u 5 i...buđenje u 7!!ludzijev
onako još pijana...u opatiji opet radit!! Subota, sprema se završna večer, podjela nagrada, a Boca s podočnjacima do poda, 2 sata sna, glava ubija...samo misli kako će opet cugat!! I tako cijelu subotu...radi,radi,radi...a navečer party u welnessu...cuga besplatna..Image Hosted by ImageShack.us i opet se mi nalili...i zabrijali u Hem do 5...i onda smišljali mudre planove...i opet u hem...i došla doma, legla spavat u 7! Ne želim komentirat!!

I čak mi nije bilo ništa, nego ja onak ko malo dijete kad je neispavano, prvo je hiperaktivno onda plače pa spava. Tako i ja hiperaktivna, cugala bi, zajebavala se... a pogodite šta!! Boca sad doma leži bolesna i dalje neispavana, crknuta, al mi fali mi vitaminaparty

Sve u svemu..jedva čekam idući festo... ima da se opet zgazim!! Jer tako je dobar feeling tako živjet..crkvaš a opeet navečer je druga priča!! Samo da je besplatne cuge...i ko sve jebe!! Ionako život nema smisla.. samo eto što svi mi čekamo neki kurac, i bolje dane!! A to će doć kad?! jebiga...čekaš i čekaš da ti nešto padne sa neba... i svi znamo što dobijemo na kraju!!
Al okei..neću vas bedirat s tim mojim sranjima!!

Samo poruka za moje frendice s bloga...ejj ubrzo ćemo sredit jedan weekwnd, ali brzo da sve izletimo skupa van i zgazimo se ko deve... jedva čekam!! Sad bi se full nalila..ali neda mama!! Moram pit puunoo čajića i papat puunoo juhice...fujjblabla

uglavnom volim vas sve?! Jel znate to?! e pa sad zante!! Budite mi pametni, dobri, ne trpite sranja...još smo mladi!!

PuSa svima...wave


Post je objavljen 25.10.2006. u 17:40 sati.