Pregled posta

Adresa bloga: http://blog.dnevnik.hr/tabloid

Marketing

DODATNE VARKE VEČERNJEG LISTA, T-COM-a....

Večernji list, na svom portalu, omogućuje, tri vrste oglasa od kojih je jedan besplatan do 16 riječi (makar kako s krećete naprijed s upisom oglasa i broj riječi varira). Na kraju, kada svoj mali ''bespaltni' oglas želite objaviti, cijena je:244 kuna.
Nek' se i to zna.

Smrdljivci iz T-Coma, predvodjeni tipom s navodnih 12 patenata iz Kanade, Mudrinićem, koji je u Hrvatsku stigao bez povratne karte (jer nije imao novaca za povratnu, a danas je kupio, izmedju inog,otok, kao nagradu od Deutsche Telekoma za pljačku Hrvata izvedenu u zajedništvu s tzv. političkom elitom,u iznosu od oko milijardu eura samo u svezi s vlasništvom nad kablovima) obavještavaju pretplatnike sljedeće:
"...pogodnosti posaljite SMS "A" na 3636 bez naknade do 31.12 2006".
Kada pošaljete A na 3636 dobijete instrukcuje od sedam mogućnosti, te da se odlučite, odnosno upisete redni broj one koju želite. tako sam upiosao 1, poslao na 3636, a poruka je bila da ne prepoznaje poruku.
Pa sam poslao s točkom iza 1, misleći da je to redni broj, ali opet sam precijenio nepismenost intelektualnih djelatnika i stručanjka iz tzv. T-Coma. I to SMS nije prepoznao.
Nabijem ih sve zajedno na... Neka vrate što su pokrali, uključujući i ekstra profite zaharačenim monopolnim statusom.

Potom, Chirac, to smrdljivo francusko pedersko i antihrvatsko smeće, ide kod Turčina na koljenima se ispričavati zbog donošenja zakona koji je konačno priznao masakriranje više od 1,5 milijunan Armenaca (katolika, uglavnom) početkjom XX stoljeća (!!!!).
I rek'o mi je da su Turska koji ima dva kilometra teritorija u Europi, i nijedan milimetar europske civilizcaije,te Islam, dio Europe oduvijek bili.
Nakon što su pobili i poturčili milijune ljudi tijekom stoljeća,osvojilki teritorije (od Hrvata-BiH, primjerice), a Hrvati i Austrijanci ih žrtvovanjem svoje mladosti zaustavili u prodoru na današnje političke EU monstrume.

O nizu semantičkih i lektorskih grješaka u najavama TV programa i tv vodičima, više ne treba ni govoriti, jer se iste uglavnomm javlju kada mikromozgovi tzv. novinara (koji su velikani u 'sportskomm novinarstvu', područje nogomet) sklapaju dužu rečenicu od prostoproširene.
Post je objavljen 21.10.2006. u 09:34 sati.