Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/antivikend

Marketing

Kapetan Tradicija u avanturi

Neprijatelji statusa quo
ja
ti
on
ja
Svi.

Kapetan Tradicija sjedio je sa svojom ženom za stolom i ručao kad je odjednom osjetio snažne vibracije na svojoj desnoj podlaktici. To je bio njegov biper kojim mu je gradonačelnik grada Baštine davao do znanja da je potreban u gradu jer je neka nevolja u tijeku. Kapetan Tradicija smjesta se ustao i krenuo prema poprištu zločina.
To je bio sam centar grada Baštine. Neki izgrednici napali su središnju banku i pokušali srušiti njen antički svod. Trebalo ih je smjesta zaustaviti.

Ostavimo sve za sobom.
baci bombu,
goni baštu i
ostavi sve za sobom.

Kapetan Tradicija bacio je svoj šuriken u smjeru najbližeg napadača i pogodio ga u leđnu moždinu čime ga je automatski onesposobio za daljnju borbu. Skočio je vrlo visokim skokom i zakvačio se na leđa drugom napadaču koji je baš bio tukao po jonskim stupovima. Vještom polugom Kapetan ga je složio na pod i smjestio u zemlju snova.
Sa zadnjim napadačem Kapetan je imao najviše problema.
- Pusti nas da uništimo staru umjetnost! - urlao je sumanuti napadač.
- Ostavi povijesno blago na miru! - uzviknuo je Kapetan Tradicija i sunuo prema napadaču. Pretrpio je dva udarca šakom u glavu prije nego je preuzeo kontrolu nad borbom i onesvjestio protivnika drevnim istočnjačkim potezom.

I teče
kroz nju
teče jedan slap.
Što u njemu čini
moja mala kap?

Kapetan Tradicija je još jednom dobio bitku nad ortodoksnim avangardnistima.

Post je objavljen 18.10.2006. u 23:58 sati.