Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/izvornade

Marketing

Činimo dobro!!!

Potaknut postom aquaria pišem ovaj post.

Hodočasteći Vrhbosanskom nadbiskupijom, hodočastio sam u sirotište «Egipat» koje je tijekom ovog rata doživjelo 85% oštećenje. U razgovoru s časnim sestrama pitao sam nadstojnicu na koji način se financiraju obzirom da im država Bosna i Hercegovina ne dotira nikakva sredstva. Odgovorila je «Bog se pobrine da nam nikad ništa ne nedostaje. Uvijek kad razmišljamo kako dalje On nam pošalje dobre ljude. I dosada nikada nismo ostale da djeci nismo mogle dati jesti, dostojno ih obući . . .».

Potom je ona istaknula primjer tijekom izgradnje. Na kraju zidarskih radova u jednom talijanskom listu objavili smo mali članak «da imamo prozore mogli bismo useliti». Nakon kratkog vremena došli su otac i sin Talijani porijeklom. Oni imaju malu tvrtku koja se bavi proizvodnjom prozora i vrata. Sat vremena nakon što su došli i razgledali objekt otac je rekao sinu «jesi li spreman da damo pola svoga imetka za njih». Sin je rekao «da». Ti ljudi nas i dan danas nas pomažu raznim donacijama u hrani, odjeći . . . i na još jedan objekt će nam staviti vrata i prozore o svom trošku.

Ponekad smo možda zbunjeni i ne znamo kako da nekome pomognemo a da ga ne povrijedimo. Ne brinite se, Bog će naći način i put da ispunite svoju želju i učinite dobro bližnjemu, jer Njemu je sve moguće!!!


Post je objavljen 17.10.2006. u 11:59 sati.