Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/puppy06

Marketing

MESOJED...

VIKEND... U subotu smo bile u Ližnjanu, Erik je slavio rođendan, bilo je ok, dobar prostor, mješovita glazba (za sve ukuse) i naravno... ŠANK, heh... Tu smo se najviše zadržavale party. U nedjelju sam se rano pobudila, zapravo probudile su me poruke koje su pristizale na moj mobitel... U 10.30h već sam bila na nogama... Predvečer sam otišla na piće s Anom i Mirelom i u "#1-u" mi je konobarica donjela HLADAN KAKAO (a baš mi je trebalo nešto toplo da me ugrije)!!! Upozorila sam ju da ili ugrije ili ponovo napravi, ali ona se pravila glupa... Nakon 10 minuta odlučile smo otići i ja sam odbila to platiti. Zatim smo otišle u "Nebeski", tamo su nas barem poslužili kako treba... Joj, jako mi nedostaje "Soto Sopra." Nešto sam načula, najvjerovatnije će ju jedan moj frend ponovo (za nekih mjesec-dva) otvoriti... JEEEEEErofl, samo naprijed.
DANAS... Stigao mi je račun od pretplate, naravno, skoro mi je ponovo stalo srce dok sam otvarala kovertu... Ali dobro je, 359.30kn... UH, jer da je više tata bi me zaklao smijeh. Poslala sam samo 259 poruka, 2 MMS-a, napravila 112 poziva unutar T-Mobile mreže, 76 poziva prema Favorite brojevima,13 poziva prema drugim mobilnim mrežama i 70.34kn izvan tarifnog paketa... Strah me za ovaj mjesec, jer sam već dosta potrošila, zadnjih 4-5 dana dnevno pošaljem 40-50 poruka, a ne mogu provjeriti stanje na računu: "Poštovani, usluga info račun trenutno nije dostupna zbog radova na nadogradnji sustava" -tako da ja već 16 dana ne znam svoje stanje na računu eek!!!
A sada malo o naslovu... Ja jako volim životinje i ozbiljno razmišljam da prestanem jesti meso. Ionako jedem meso svakih nekoliko dana... Već sam dosta toga izbacila iz prehrane... Paštetu, salame (jedem samo pureću šunku delux), svinjetinu, teletinu... Ali ima jedan mali problem... Ja jako volim piletinu, puretinu i ribu... A to nije fer, jer ispada da više volim životinje na 4 noge... Pa zapravo i volim rolleyes. Uostalom, hraniti ću se mliječnim proizvodima, povrćem, a i moja mama u zadnje vrijeme eksperimentira sa sojom, pa joj se mogu pridružiti... Još razmatram tu ideju, ali samo kada se sjetim kako ubijaju te životinje, kako se odnose prema njima, kako ih žive režu, kako im lome noge dok ih bacaju, prevoze i sl. ZGROZIM SE i zgadi mi se ono što gledam u svojem tanjurunamcor. Mislim da životinje to ne zaslužuju, a vi?
Ovaj post je malo duži, pa tko ima volje neka ga pročita, a tko nema... A šta ću mu ja?? wink Puno pozdrava vam šaljem... wave


Post je objavljen 16.10.2006. u 19:11 sati.