Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/chiica

Marketing

jooj...!!!

zadnji postovi (zapravo vjerojatno svi) bili su u nekom pozitivnom tonu... moralo je doci i do ovoga... znam to. ali ipak...
tako sam se naljutila. zapravo nisam se naljutila, nego rastuzila... jako. prije smo plesali cesto. maza i ja. rekao mi je puno puta da bas voli plesati samnom. rekao je da sam ga razmazila svojim plesom. i onda odjednom... zatisje. zaplesemo na tecaju. primi me, komentira kako sam kruta, kaze da se opustim. u redu. s njim je ples uvijek jako njezan, i smatram to pozitivnom stvari i opustim se ja. nakon 2 minute zakljuci kako sam 'troma'!!!, da on voli kad to sve poleti kad on povede, da je ovaj moj njezni nacin super za spore pjesme i ostavi me i ode plesati s nekom drugom curom.
ma mislim stvarno!!! da se razumijemo, ne zamjeram ja njemu sto ne zeli plesati samnom, i mene hvataju faze... ali to nije razlog da bude tako okrutan. pa ne moze u tako kratkom vremenu preci iz toga da obozava plesati sa mnom u to gdje je moje plesanje tromo!
i to sa mojom njeznoscu!! on je imao jaaako veliki utjecaj na takav moj razvoj, i sada to odbacuje. ovo 'dobro za spore pjesme' vidi kao kompliment. ali ja ne!!! kao da mi kaze 'ne znas plesati na 60% pjesama (koliko ih je brzih)' pogotovo zato sto ja mislim da plesem sasvim energicno na takve pjesme... u zadnje vrijeme puno plese s jednom curom koja je bivsa balerina, pa se izgleda naviknuo na njeno super spinanje, ali to nije izlika!!
sta zelim reci? nemam pojma... da je neosjetljiv. ne zelim s njim plesati i razmisljati o tome koliko mu neke druge cure bolje plesu, pratim li dovoljno dobro, zadovoljavam li njegove astronomske kriterije... to nije nimalo lijepo.
nije ovo neka globalna stvar, i ne ide opcenito decke, vec samo njega... ispricao se poslije kad sam mu rekla, ali nije shvatio bit onoga sto sam mu rekla...
nisam sigurna je li to stvar plesa ili prijateljstva... ne svidja mi se sto sam ovako ranjiva... ne svidja mi se sto jednom izjavom moze poljuljati cijelo moje poimanje mog plesa. ne svidja mi se sto me uspio rastuziti.

Post je objavljen 16.10.2006. u 11:30 sati.