Pregled posta

Adresa bloga: http://blog.dnevnik.hr/notwannabe

Marketing

grad + tony + glupi ljudi + moj najdraži superheroj

Bili vani jučer.Ja na antibioticima,i to čak tri različite vrste.Kako mene teta doktorica voli.Bili u Malom Medi,kasnije u Cabu.A šta da kažem,svima je valjda bilo dobro osim meni.Ništa ja mala nisam smjela piti,mislim nisam ja neki zagriženi kroner ali volim popit čašu pive,vina nečega.Čisto tak za atmosferu.

Vidli nju u gradu.Sa onim dečkom.On je žut onako.Yak. Mislim ne bih ovo uopće trebala isticati,jer ona to ne zaslužuje.AAAAAli.. samo da se zna da je ona preokrenula naše život ( zadnji put na bolje) i pomogla nam da raščlanimo mnoge stvari i shvatimo bolje.A ovaj put mi smo na redu.Sada ćemo mi preokrenut njen život.A njoj se to neće jako jako veri mač neće svidjet.A ni njenom dragom,vjerujem.A jebiga,neka joj.Dobit će kaj zaslužuje.Život je kurva. (muahahaha . )


A što se tiče sinoć ne znam.Bilo je tako čudno.Ne znam zakaj ali cijelo vrijeme sam razmišljala o nekim glupostima.Ili o nekim glupim ljudima,ma nije bitno.Sve je to isto.Falio mi mojhanibani jako.On je pavao doma dok sam ja bila vani.Beba maja catka moja.


I jebemti Tony Touch-a.Veselim se tom čovjeku i njegovom dolasku od semdog mjeseca,i on opet neće doććććććććććććććć.Aaaaaaaaa.Zasad je samo Premier u planu i to samo što hanibani želi ić.Inače ne bih,jer je tamo uvijek sve prepuno onih..Joooj,oniih,da. Na takvim koncertima inače. Njemu je sljedeću subotu rođendan.Nema mali pojma što mu mala sprema.naughtysmijehnutcerek

ja njega veri mač veriiiiiii mačcerek ai vas ist
šaljem puse.
kiss

Post je objavljen 15.10.2006. u 11:58 sati.