Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/skrotum

Marketing

Free of charge, ofkors

Obiljezimo danasnju nedjelju kao dan po kojem cemo se sećati sve srpske dece koje su ustase pojele. Takodjer bih hteo da napomenem kako imam video materijal iz Srpskolibanskog oslobodilackog rata protiv jeudomasonske masinerije i njihovih anglosaksonskih, vatikanskih i ustaskih kerova. Dokaz prikazuje kako rusilaske, krvozedne horde tih nevernika urinišu po manastiru Svetog Save u Hoyer al Addami u predgradju Srpskog Libana. Neverovatno, tuzno, ali i istinito. Moramo se zapitati kakvo je to vaspitanje u zivotima tih gresnika i ko je tu zakazao.

Pravi Srbin ume da se pokaze veoma dostojanstveno, pravo oficirski, a ne jao jeudoimasinerisko-vatikansko-anglosaksonske-ustaske svinje.

Takodjer moram da napomenem akciju koju smo poduzeli zdruzenim snagama Red Leader, znan kao Fag Lider te ja. Mi nabrojani smo skrenuli pozornost na zlocine JMASVU horde tako sto smo mi urinisali pred zgradom Javno-opće bezbednosti Izraela u okupiranom i nezaboravljenom Srpskom Jerusalimu.

Pojest ce sva govna koja su izasrali, oca im jebem – to su bile reči Velikog Vojvode Stepe Stepanovića Srbina koje je Uzvišeni u suzama i jecajući izustio preko telefonskog razgovora samnom Uzoritim Vitezom reda Scrotum.

S verom u Stepu, djaneri.

FOAD

Vrhovni komadant (te Uzoriti Vitez) Pharcyde abu Serb.


Post je objavljen 15.10.2006. u 09:14 sati.